Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Zulte Waregem ZWA
2
EINDE
4
Cercle Brugge CER
 • 35' 49' Goal Zinho Gano
 • Alex Millan Goal 65' 72'
 • Vitinho Goal 89'
 • Dino Hotic Goal 90'+3'

Cercle Brugge keert uitzichtloze situatie nog helemaal om in dolle tweede helft en pakt overwinning tegen Zulte Waregem

Jupiler Pro LeagueIn een vooral na de pauze beklijvende semiderby knokte Cercle Brugge zich vanuit een verloren positie terug en vermeed het een vierde opeenvolgende nederlaag. Een dubbele achterstand werd eerst weggewerkt en in een turbulente slotfase pakte de Vereniging zelfs de volle buit bij een ontgoocheld en ontgoochelend Zulte Waregem (2-4). Tweemaal Alex Millán, Vitinho en Hotic zorgden voor een Brugs feestje in de Elindus Arena, waar Francky Dury zich afvraagt hoe zijn team zich vanuit een zetel zo kon laten wegzetten.

6 reacties

 • Patrick Vriends

  1 maand geleden
  Dury tijd om te vertrekken .
 • Franklin Braet

  1 maand geleden
  Ja, Essevee IS te onregelmatig; n'a de mooie winst op Oostende had il beter verwacht. En CERCLE heeft positief verraist
 • Patrick Deceuninck

  1 maand geleden
  Goed voor cercle Brugge,maar Vanderhaeghe komt te kort als trainer,tactisch incompetent
 • gerrit willems

  1 maand geleden
  Cercle start met drie belgen in de ploeg ,maar alle drie worden ze vervangen dus eindigt men met 11 buitenlandse spelers. Ooit was Cercle een ploeg waar de jeugd kon doorstromen .Sorry hier kan ik geen supporter van willen zijn.
 • Yves Deweer

  1 maand geleden
  Lol Gogo ze hebben gegaan 4 stuks in het oor
 1. “Vraag hier tien Amerikanen wat cyclocross is en er zullen er tien het niet weten”: voor veel crossers blijkt VS-trip niet bepaald een ‘American dream’
  Play
  Veldrijden
  10

  “Vraag hier tien Amerikanen wat cyclocross is en er zullen er tien het niet weten”: voor veel crossers blijkt VS-trip niet bepaald een ‘American dream’

  Sven Nys vindt het goed voor de ontwikkeling van het veldrijden, zijn oude rivaal Bart Wellens is een pak minder enthousiast. Het veldrithoofdstuk in de Verenigde Staten maakt de tongen los. “Nys en zijn ploeg hebben een heel bedrijf achter hen, terwijl wij onszelf moeten behelpen met een tentje en minder middelen”, schetst Wellens de situatie. Is het zó schrijnend?
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.