Neymar was trefzeker
Volledig scherm
Neymar was trefzeker © AP

Brazilië klopt gehavend Venezuela in openingswedstrijd Copa América, Neymar treft raak vanop de stip

Copa AmericaBrazilië heeft de openingswedstrijd van de Copa América tegen Venezuela met 3-0 gewonnen. De Brazilianen domineerden de wedstrijd en versloegen hun door het coronavirus sterk verzwakte tegenstander in een eenzijdige wedstrijd.

0 reacties

 1. Algemeen directeur Antwerp zet boel op scherp na 0 op 6: “Graag meer passie zoals bij onze supporters”
  Antwerp
  5

  Algemeen directeur Antwerp zet boel op scherp na 0 op 6: “Graag meer passie zoals bij onze supporters”

  Da’s duidelijk. Ook het nieuwe Antwerp – zelfs met vastgoedmagnaat Paul Gheysens als baas – wordt niet op één dag gebouwd. Alleen laatste met 0 op 6, zonder het aanvallende, high pressing-voetbal dat Brian Priske adoreert: dat was niet het plan. Sven Jaecques, algemeen directeur van RAFC, blijft kalm (“Wat nu gebeurt, is niet onlogisch”) maar zet tegelijkertijd ook iedereen op scherp.
 2. Football Talk. Ook dit seizoen zullen de spelers knielen voor de aftrap in de Premier League - Kroos kampt met een vervelende blessure
  Voetbal

  Football Talk. Ook dit seizoen zullen de spelers knielen voor de aftrap in de Premier League - Kroos kampt met een vervelende blessure

  De spelers van de Premier League zullen ook dit seizoen voor de aftrap knielen als teken van solidariteit en antidiscriminatie. Dat werd vandaag bekendgemaakt. Het nieuwe seizoen van de Premier League begint op 13 augustus. “Wij geloven dat het nu meer dan ooit belangrijk is dat we blijven knielen als symbool van onze eenheid tegen alle vormen van racisme,” klonk het in een statement.