AP
Volledig scherm
© AP

Brazilianen kunnen Rode Duivels van nummer één op FIFA-ranking stoten

De Rode Duivels kregen nog even respijt van Brazilië. Lukaku en co behouden hun ceremoniële eerste plaats op de FIFA-ranking. Al is de kans groot dat de Brazilianen onze koppositie begin volgend jaar afsnoepen.

24 reacties

 • Garrit Hinderyckx

  2 maanden geleden
  ranking is bij zaak, kampioenschap is vééél beter , good luck en succes jongens, jullie moeten het doen en dat kunnen jullie, met veel oefening en vertrouwen, elkander aanvoelen bij het spelen, dat is de regel
 • hamdaoui tarik

  2 maanden geleden
  Ik vindt dat België het niet verdient om op de eerste plaats te staan, nooit hebben ze een trofee kunnen winnen dan vindt ik het ook logische dat je daar niet kunt staan als nr 1 van de wereld.
 • Willem Leeuw

  2 maanden geleden
  Frankrijk als wereldkampioen en winnaar Nations league hoort eerste te staan. De ranking is hoe nu geteld wordt, geen afspiegeling van de werkelijke sterkte. Kampioenschappen waar het ten slotte om draait, moeten flink extra bonuspunten opleveren en dat is nu niet.
 • JOZEF CAUDRON

  2 maanden geleden
  Ik heb nooit begrepen wat de Belgen daar op die eerste plaaats staan te doen. In de middenmoot misschien ?
 • erik swaegers

  2 maanden geleden
  Wie ligt hier nu van wakker. Ik niet meer. Die mannen verdienen toch genoeg.
 1. Geen OHL - KVM. Brys: “Er moest gespeeld worden” - Defour: “Beloften erbij halen? Zij zitten niet in testprotocol”
  Play
  Jupiler Pro League
  75

  Geen OHL - KVM. Brys: “Er moest gespeeld worden” - Defour: “Beloften erbij halen? Zij zitten niet in testproto­col”

  Geen OH Leuven - KV Mechelen vandaag. Deels uit noodzaak, maar vooral als statement. Malinwa kreeg gisteren namelijk geen uitstel van de Pro League, ondanks positieve testen bij de eerste keeper en de reservedoelman. “Dat konden we niet aanvaarden. Als directie waren we zeer teleurgesteld in de beslissing van de kalendercommissie”, zo zegt CEO van KVM, Frank Lagast.