ANP
Volledig scherm
© ANP


Ben Saddik reageert na wervelend verloren titelgevecht in het kickboksen: “Hoop dat we strijdbijl begraven” - kijk hier naar de vele hoogtepunten

KickboksenGeen wereldtitel voor Jamal Ben Saddik (31) in het kickboksen na een geweldige strijd. De Belgische Marokkaan verloor zijn gevecht om de ‘belt’ tegen de Nederlander Rico Verhoeven (32) - sinds 2014 wereldkampioen. Ben Saddik begon voortvarend, maar Verhoeven knokte terug en won in ronde vier met een technische knock-out. “Wat een beest”, vertelde Verhoeven over Ben Saddik, die vandaag op Instagram reageerde. “Ik hoop dat we de strijdbijl tussen ons kunnen begraven.”

21 reacties

 • Ali Elmo

  1 maand geleden
  2 top athleten
 • Willy Scholaart

  1 maand geleden
  Mijn dag kan niet meer stuk.
 • ronny meuris

  1 maand geleden
  Het werd gaandeweg duidelijk dat Verhoeven zijn voorbereiding veel beter was. Verslagen op conditie, ook een kwaliteit.
 • Gilbert Geldof

  1 maand geleden
  Sporten is gezond zegt men steeds
 • Gerard Van van Veghel

  1 maand geleden
  Rico heeft ooit aangekondigd 10 jaar wereldkampioen te willen blijven, het is begonnen in 2014, het lijkt dus te gaan lukken. Op het moment is er zeker niemand die aanspraak mag maken op de titel, hij is gewoon de beste.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.