ANP
Volledig scherm
© ANP


Ben Saddik reageert na wervelend verloren titelgevecht in het kickboksen: “Hoop dat we strijdbijl begraven” - kijk hier naar de vele hoogtepunten

KickboksenGeen wereldtitel voor Jamal Ben Saddik (31) in het kickboksen na een geweldige strijd. De Belgische Marokkaan verloor zijn gevecht om de ‘belt’ tegen de Nederlander Rico Verhoeven (32) - sinds 2014 wereldkampioen. Ben Saddik begon voortvarend, maar Verhoeven knokte terug en won in ronde vier met een technische knock-out. “Wat een beest”, vertelde Verhoeven over Ben Saddik, die vandaag op Instagram reageerde. “Ik hoop dat we de strijdbijl tussen ons kunnen begraven.”

21 reacties

 • Ali Elmo

  1 maand geleden
  2 top athleten
 • Willy Scholaart

  1 maand geleden
  Mijn dag kan niet meer stuk.
 • ronny meuris

  1 maand geleden
  Het werd gaandeweg duidelijk dat Verhoeven zijn voorbereiding veel beter was. Verslagen op conditie, ook een kwaliteit.
 • Gilbert Geldof

  1 maand geleden
  Sporten is gezond zegt men steeds
 • Gerard Van van Veghel

  1 maand geleden
  Rico heeft ooit aangekondigd 10 jaar wereldkampioen te willen blijven, het is begonnen in 2014, het lijkt dus te gaan lukken. Op het moment is er zeker niemand die aanspraak mag maken op de titel, hij is gewoon de beste.
 1. Cijfers tonen dit seizoen opvallend meer incidenten aan met vuurwerk en projectielen: “Als je gedrag wil veranderen, moet je direct bestraffen”
  Play
  Belgisch voetbal
  27

  Cijfers tonen dit seizoen opvallend meer incidenten aan met vuurwerk en projectie­len: “Als je gedrag wil veranderen, moet je direct bestraffen”

  Ook dit weekend was het prijs: rellen, rookbommen en vuurwerk in onze stadions. De voetbalbond stelt dit seizoen een opvallende stijging vast van zulke incidenten: boetes en stadionverboden schrikken (te) weinig af, omdat “in de ogen van de fans de Pro League soms schandalige beslissingen neemt”, aldus Filip Boen, een expert in fangedrag. Wat kan er dan wél werken? En waarom is de rol van de clubs zo belangrijk?
 2. De Bruyne start tegen Leipzig, krijgt ook Origi nog eens z’n kans in de basis bij Liverpool?
  Champions League
  1

  De Bruyne start tegen Leipzig, krijgt ook Origi nog eens z’n kans in de basis bij Liverpool?

  Twee Belgen bij Manchester City tegen RasenBallsport Leipzig. Kevin De Bruyne staat aan de aftrap, youngster Romeo Lavia maakt deel uit van de selectie. “De Covid-besmetting van Kevin was een tegenvaller”, zegt Guardiola. “Hij was net aan het groeien. Tegen Leipzig start hij. We zullen zien hoeveel minuten hij aankan, want corona kruipt in het lijf. Kevin hoeft mij niets te bewijzen. Hij moet het gewoon voor zichzelf doen. Zoals hij de voorbije vijf-zes jaar om de drie dagen heeft gedaan. Er is stevige concurrentie in het team.” De Bruyne was veertien dagen out met Covid.