ANP
Volledig scherm
© ANP


Ben Saddik reageert na wervelend verloren titelgevecht in het kickboksen: “Hoop dat we strijdbijl begraven” - kijk hier naar de vele hoogtepunten

KickboksenGeen wereldtitel voor Jamal Ben Saddik (31) in het kickboksen na een geweldige strijd. De Belgische Marokkaan verloor zijn gevecht om de ‘belt’ tegen de Nederlander Rico Verhoeven (32) - sinds 2014 wereldkampioen. Ben Saddik begon voortvarend, maar Verhoeven knokte terug en won in ronde vier met een technische knock-out. “Wat een beest”, vertelde Verhoeven over Ben Saddik, die vandaag op Instagram reageerde. “Ik hoop dat we de strijdbijl tussen ons kunnen begraven.”

21 reacties

 • Ali Elmo

  1 maand geleden
  2 top athleten
 • Willy Scholaart

  1 maand geleden
  Mijn dag kan niet meer stuk.
 • ronny meuris

  1 maand geleden
  Het werd gaandeweg duidelijk dat Verhoeven zijn voorbereiding veel beter was. Verslagen op conditie, ook een kwaliteit.
 • Gilbert Geldof

  1 maand geleden
  Sporten is gezond zegt men steeds
 • Gerard Van van Veghel

  1 maand geleden
  Rico heeft ooit aangekondigd 10 jaar wereldkampioen te willen blijven, het is begonnen in 2014, het lijkt dus te gaan lukken. Op het moment is er zeker niemand die aanspraak mag maken op de titel, hij is gewoon de beste.
 1. Cijfers tonen dit seizoen opvallend meer incidenten aan met vuurwerk en projectielen: “Als je gedrag wil veranderen, moet je direct bestraffen”
  Play
  Belgisch voetbal
  26

  Cijfers tonen dit seizoen opvallend meer incidenten aan met vuurwerk en projectie­len: “Als je gedrag wil veranderen, moet je direct bestraffen”

  Ook dit weekend was het prijs: rellen, rookbommen en vuurwerk in onze stadions. De voetbalbond stelt dit seizoen een opvallende stijging vast van zulke incidenten: boetes en stadionverboden schrikken (te) weinig af, omdat “in de ogen van de fans de Pro League soms schandalige beslissingen neemt”, aldus Filip Boen, een expert in fangedrag. Wat kan er dan wél werken? En waarom is de rol van de clubs zo belangrijk?
 2. Football Talk. Bijna 60.000 euro boete voor Westerlo - KVK-spits Gueye loopt meniscusletsel op
  Voetbal

  Football Talk. Bijna 60.000 euro boete voor Westerlo - KVK-spits Gueye loopt meniscus­let­sel op

  De Disciplinaire Raad van de voetbalbond heeft een boete van 58.635 euro, waarvan 5.864 euro effectief en 52.771 euro met uitstel, opgelegd aan KVC Westerlo. De leider in 1B maakte zonder goedkeuring van het clearing house verschillende bedragen over aan makelaars. Bij een tussentijdse licentiecontrole merkte het clearing house dat de Kemphanen liefst veertien uitbetalingen aan verschillende makelaarsbedrijven deden voor een totaalbedrag van 146.113 euro, zonder dat ze daarvoor goedkeuring hadden. Manager Wim Van Hove betwistte de feiten niet, maar weet ze aan organisatorische problemen die van de baan zijn. De Disciplinaire Raad besliste 10 procent van de voorgestelde boete effectief op te leggen. Westerlo moet dus 5.863,50 euro effectief betalen, de overige 52.771,50 euro hangt het komende jaar als een zwaard van Damocles boven het Westelse hoofd.