Bondsvoorzitter Bayat oppert om (explosieve) Algemene Vergadering weer uit te stellen nu licht op oranje bleef: "Dat zou verstandig zijn”

VoetbalDe Nationale Veiligheidsraad hakte geen knopen door over het profvoetbal. "Jammer, we hadden op meer klaarheid gehoopt", reageert Mehdi Bayat, voorzitter van de voetbalbond. Hij oppert het idee om de Algemene Vergadering, die explosief belooft te zijn, van maandag opnieuw uit te stellen.

8 reacties

 • andre govaert

  3 jaar geleden
  De proleague gaat uitstellen en uitstellen en uitstellen zodanig dat de competitie 2020-2021 al lang bezig is.
 • Guy Moreels

  3 jaar geleden
  De voetbalbond zou eindelijk geleid moeten worden door iemand, die bij geen enkele club belangen heeft. Hier heeft men een streep getrokken over seizoen 2019 - 2020. Reguliere competitie op één match na afgewerkt. Brugge 15 punten voor. Heel die play-offs zijn vervalsing (helft van de voorsprong afgeven). Schaf die terug af ! De competitie was vroeger zeker zo spannend en eerlijker.
 • Edmond Verschueren

  3 jaar geleden
  Waarom uitstellen? Men weet toch dat er minstens moet gewacht worden tot 31 augustus. Supporters kunnen tot dan al zeker niet aanwezig zijn
 • Peter Engelen

  3 jaar geleden
  Vraag het anders eens aan uw broertje omerta.Ongelooflijk dat zulke figuren over andere clubs hun toekomst mogen gaan beslissen.Vroeger stond bijvoorbeeld zijn huidige club amper op de voetbalkaart in België sinds hij voorzitter is van onze voetbalbond staat zijn club permanent top 6... deze personen zorgen ervoor dat het voor ons supporters steeds minder en minder geloofwaardig wordt.
 • Kenny Van den Plas

  3 jaar geleden
  Haha hij weet dat het er een club niet zal plooien en zo de kleinere clubs mee zou krijgen. waardoor hij een deel van zijn geld ziet verdwijnen als ze de stopzetting niet kunnen doordrijven.. de voetbalbond is 1ne pot nat.. alles in eigen belang en niet aan de andere clubs denken die mss wel wat extra geld kunnen gebruiken... De voetbalbond moet geleid worden door neutrale personen en niet door club eigenaars of dergelijke..