Arnaud Bodart.
Volledig scherm
Arnaud Bodart. © Photo News
RFC Seraing SER
0
EINDE
1
Standard STA
 • Selim Amallah Goal 21'

Bodart houdt Standard in zijn eentje bovenin: “Hij staat niet ver van de Rode Duivels”

Jupiler Pro LeagueMet een handvol knappe saves sleepte Arnaud Bodart (23) Standard erdoor bij de buren uit Seraing. De jonge doelman van Standard werpt zich steeds meer op als één van de betrouwbaarste sluitstukken in 1A. Mbaye Leye vindt zelfs dat hij dichtbij een eerste selectie voor de Rode Duivels aanleunt.

5 reacties

 • Peter Thys

  1 maand geleden
  scheidsrechter gaf ook liever gele kaarten aan Standard vaak voor mindere fouten dan die gepleegd door Seraing.Trouwens vond men de keeper uit om ballen tegen te houden en niet om den hoop te vullen
 • Michel Roman

  1 maand geleden
  Zoveelste scheidsrechterlijk cadeau in dit prille seizoen voor Standard.
 • Jos Digneffe

  1 maand geleden
  In België denken de scheidsrechters dat het publiek voor hen komt. Met een Engelse of Hollandse referee hooguit 4 keer geel en 1 keer rood .
 • Giuseppe Casto

  1 maand geleden
  Lichte penalty je moet maar durven en de hands van standard niet gezien
 • Dirk BERX

  1 maand geleden
  Hoe is het mogelijk dat de slechtste scheidsrechter van de JPL een Waals derby mag fluiten !
 1. Al ruim een kwarteeuw Maaseik (15) of Roeselare (11) kampioen, maar daar komt VHL: “Tuerlinckx naar Leuven? Dat zal nooit lukken...”
  Nieuwe volleybalcompetitie

  Al ruim een kwarteeuw Maaseik (15) of Roeselare (11) kampioen, maar daar komt VHL: “Tuerlinckx naar Leuven? Dat zal nooit lukken...”

  Vanavond start de nieuwe volleybalcompetitie met het vooruitgeschoven duel Gent - Menen. In het weekend volgen de anderen. De ongenaakbare top twee Maaseik (15 titels) en Roeselare (11) bewaken nu al 27 jaar hun dominantie. Maar... de nivellering bij de ‘uitdagers’ oogde nooit zo dreigend. Aalst komt weer sterk opzetten, Menen drukt door, Achel rukt op, maar dé spraakmakendste ‘move’ deed VH Leuven met de transfer van Hendrik Tuerlinckx (33), jaren het boegbeeld van meervoudig kampioen Roeselare.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.