Biostatisticus Geert Molenberghs vindt het niet verstandig dat volle voetbalstadions wel nog gewoon kunnen: “Een anomalie”

SportDe profvoetbalclubs en hun supporters haalden opgelucht adem. De veldritorganisatoren en de wielerfans ook. De stadionpoorten of modderweides moeten niet toe. De volle capaciteit blijft zelfs toegelaten. Een beslissing die niet meteen in de lijn der verwachtingen lag en lang niet iedereen heeft er begrip voor. Biostatisticus Geert Molenberghs spreekt van “een anomalie”.

29 reacties

 • Stefan Van Damme

  1 maand geleden
  Die zijn toch allemaal gevaccineerd, ik snap het probleem niet …
 • Mark Peeters

  1 maand geleden
  Sinds dit nog steeds mag kijk ik zelfs geen voetbal meer op TV! @donny:in een winkelstraat pakken vreemden elkaar niet vast...
 • Rik Bogaert

  2 maanden geleden
  Beste Mr Molenberghs, het is al langer geweten dat het bij voetbal alleen maar om de centen gaat! En dat staat natuurlijk BOVEN de belangen van volksgezondheid!
 • Jeanpol Buyle

  2 maanden geleden
  Inderdaad, ze vliegen elkaar om de hals na doelpunt
 • David Elaut

  2 maanden geleden
  Is toch buitenlucht?
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. ‘Coach’ Kevin De Bruyne bezorgt U14 van Manchester City dag van hun leven
  Voetbal

  ‘Coach’ Kevin De Bruyne bezorgt U14 van Manchester City dag van hun leven

  “Winning teams” postte hij op Twitter. De spelers van de U14 van Manchester City beleefden de dinsdag van hun leven. Zij kregen op training immers gezelschap van de beste speler van hun club, Kevin De Bruyne. En niet zomaar. Voor de trainerscursus die de Rode Duivel volgt bij de Belgische voetbalbond moet hij bepaalde opdrachten uitvoeren. Ook trainingen bij de jeugd maken daar deel van uit. De Bruyne neemt de cursus serieus, ook al is hij er nog niet uit of hij later daadwerkelijk coach wil worden. “We hebben nog tijd om eerst andere dingen te doen”, zei hij vorig jaar. “Het is gek. Het duurt soms uren om één training voor te bereiden.”