De teleurstelling was groot bij de Belgen na de uitschakeling.
Volledig scherm
De teleurstelling was groot bij de Belgen na de uitschakeling. © Photo News

Binnen 3 maanden al eerherstel voor Rode Duivels? Alles wat u moet weten over de Nations League-finales

Rode Duivels“In oktober is er al de Nations League. Dat is niet hetzelfde, maar hopelijk kunnen we daar goed spelen.” Woorden die Thibaut Courtois liet optekenen na de abrupte uitschakeling van de Rode Duivels tegen Italië. Hij heeft geen ongelijk. Snel een nieuwe kans op een prijs voor onze Gouden Generatie. Wie? Wat? Waar? En wat valt er te verdienen?

57 reacties

 • eric debanne

  2 weken geleden
  Eerherstel ...🙄...? Zouden beter zeggen " bronze generatie " en dan nog ...! Nog nooit iets gewonnen die " superspelers " ... Nations league betekend niets !
 • Dirk Wauman

  2 maanden geleden
  Dit blijft de gouden generatie. Ok-dit kampioenschap kon beter. Maar is men vergeten dat wij brons gehaald hebben op het WK 2018 met het beste voetbal ter wereld ? 6 overwinningen en 1 nederlaag. Is men ook de ontvangst in Brussel vergeten ? Cruyff heeft toch ook nooit een prijs gehaald. Wat Mexico 86 betreft : met alle respect; maar hoe zijn wij daar geraakt ? Een maal winst tegen ocharme Irak. 2 x winst na verlengingen, 3 x verloren. Das anders dan 6 keer op 7 winnen met 3 of 4 doelpunten
 • Robert De Beukeleer

  2 maanden geleden
  een gouden generatie maar hebben geen enkel tornooi gewonnen spijtig
 • Willy Scholaart

  2 maanden geleden
  En jullie durven ze nog altijd de gouden generatie noemen... koperen zou er vanaf nu beter bij passen.
 • Alex Wellens

  3 maanden geleden
  Eerherstel? Het was algemeen geweten, tegen janneke en mieke winnen ja en zo nr 1 van de wereld worden, maar een tegen goeie ploeg?
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.