Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © Photo News

Belgische clubs kennen potentiële tegenstanders in play-offs Europa: Antwerp in bakoven van Nicosia, Anderlecht mogelijk tegen Vitesse

VOETBALDe Belgische clubs kennen hun potentiële tegenstanders in de play-offs van de Europese competities. Antwerp treft in de laatste EL-voorronde Omonia Nicosia (Cyprus). Anderlecht krijgt mogelijk Vitesse over de vloer in de Conference League, Gent kan naar Rusland of Polen. 

2 reacties

 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Awel ik hoop dat ALLE Belgische teams zich plaatsen voor de volgende ronde want we gaan het coefficient maar al te goed in een later stadium kunnen gebruiken.
 • eddy ceulemans

  2 maanden geleden
  Anderlecht gaat zich helaas niet plaatsen. Als je speelt zonder fatsoenlijke aanvaller, tja dan kan je niet scoren en dan wordt het mission impossible
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).