Ruben Bemelmans op archiefbeeld.
Volledig scherm
Ruben Bemelmans op archiefbeeld. © Photo News

België na ultieme comeback in onmenselijke omstandigheden voorbij Bolivia in Davis Cup

Davis CupIn onmenselijke omstandigheden (38 graden) kwam België in de Davis Cup terug van een 2-0-achterstand tegen Bolivia met een hoofdrol voor debutant Michael Geerts (ATP 289). Ruben Bemelmans (ATP 221) zorgde met een zege (7-6, 6-2) op Murkel Dellien (ATP 1332) voor de ultieme comeback.

3 reacties

 • Roger Williams

  1 maand geleden
  Verlies tegen deze amateurs zou een ongelofelijke schande geweest zijn voor deze weliswaar weinig getalenteerde profspelers
 • marc van de poel

  1 maand geleden
  Als het talent iets minder is, moet de wilskracht het overnemen. Geweldig gedaan, leeuwen.
 • Meert Dominique

  1 maand geleden
  Mooi gedaan, proficiat.
 1. Niet verboden, wel vreemd: medicijn tegen spierspasmen duikt op in het peloton, geviseerd Bahrain-Victorious reageert
  PREMIUM
  Wielrennen
  30

  Niet verboden, wel vreemd: medicijn tegen spierspas­men duikt op in het peloton, geviseerd Bah­rain-Victorious reageert

  Vreemd verhaal uit de dopingwereld. Bij een recente controle in Frankrijk zijn bij wielrenners sporen van een medicijn gevonden dat normaal bedoeld is voor mensen die lijden aan de zenuwziekte MS. Om wie het gaat, is niet bekend gemaakt. Waarvoor het product gebruikt wordt, is ook nog onzeker. Dopingjager Peter Van Eenoo: “Dit doet wellicht een alarm afgaan bij het WADA.”
 2. Al ruim een kwarteeuw Maaseik (15) of Roeselare (11) kampioen, maar daar komt VHL: “Tuerlinckx naar Leuven? Dat zal nooit lukken...”
  Nieuwe volleybalcompetitie

  Al ruim een kwarteeuw Maaseik (15) of Roeselare (11) kampioen, maar daar komt VHL: “Tuerlinckx naar Leuven? Dat zal nooit lukken...”

  Vanavond start de nieuwe volleybalcompetitie met het vooruitgeschoven duel Gent - Menen. In het weekend volgen de anderen. De ongenaakbare top twee Maaseik (15 titels) en Roeselare (11) bewaken nu al 27 jaar hun dominantie. Maar... de nivellering bij de ‘uitdagers’ oogde nooit zo dreigend. Aalst komt weer sterk opzetten, Menen drukt door, Achel rukt op, maar dé spraakmakendste ‘move’ deed VH Leuven met de transfer van Hendrik Tuerlinckx (33), jaren het boegbeeld van meervoudig kampioen Roeselare.
 3. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.