BELGA
Volledig scherm
© BELGA

België moet hopen op waterkansje om halve finale in Billie Jean King Cup te halen: “Niet de situatie waarin we wilden zitten”

TennisDoor een zege in het dubbelspel hield België, ondanks de toch onverwachte nederlaag tegen een Australische B-ploeg, een waterkansje om bij de laatste vier te geraken op de Billy Jean King Cup. Zover had het echter nooit moeten komen.

9 reacties

 • Lucas Vissers

  3 maanden geleden
  Een nieuwe Justine komt er waarschijnlijk nooit meer ! Dat was pas genieten !
 • percy colman

  3 maanden geleden
  Mertens zal nooit en dan ook nooit een topper zijn of worden,veel te beperkt in haar kunnen.trouwens in het dubbel hetzelfde,met een goeie partner lukt het en meer nie.
 • Manse Williby

  3 maanden geleden
  Mertens heeft het nog eens bewezen, begrijp totaal niet hoe zij de ranking rond de top 20 blijft behouden. Ik ben beschaamd in haar plaats.
 • luc pauwels

  3 maanden geleden
  Mathematisch kan het nog. Typische woorden van verliezers.
 • Johan Hendrickx

  3 maanden geleden
  De mooie tijden zijn al een decennia voorbij.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Football Talk. Titelverdediger Algerije in groepsfase Afrika Cup uitgeschakeld - Liverpool vloert Arsenal in League Cup
  Voetbal
  4

  Football Talk. Titelverde­di­ger Algerije in groepsfase Afrika Cup uitgescha­keld - Liverpool vloert Arsenal in League Cup

  Dankzij een verdiende 0-2-overwinning op Arsenal plaatste Liverpool zich voor de finale van het League Cup-toernooi. Voor het eerst in zes jaar spelen de Reds weer eens een finale op Wembley. Na bijna twintig minuten opende Diogo Jota de score voor Liverpool. De Portugese aanvaller raakte de bal niet eens goed, maar had het geluk dat doelman Aaron Ramsdale op het ‘verkeerde’ been stond. Na de pauze liep Liverpool opnieuw door Jota verder uit. Arsenal-middenvelder Thomas Partey werd na een zware overtreding in de slotminuut uit het veld gestuurd. Chelsea had zich eerder al geplaatst voor de finale.
 1. Jaarrekening Anderlecht gepubliceerd: RSCA kan kosten drukken, maar kapitaalsverhoging was echt wel broodnodig
  Anderlecht
  1

  Jaarreke­ning Anderlecht gepubli­ceerd: RSCA kan kosten drukken, maar kapitaals­ver­ho­ging was echt wel broodnodig

  Dat Anderlecht een nieuw monsterverlies leed van 29 miljoen euro in het seizoen 2020-2021, was al bekend. Maar nu is ook de jaarrekening van RSCA gepubliceerd bij de Nationale Bank. In dat overzicht vallen nog een paar dingen op. Paars-wit gaf minder uit, maar het eigen vermogen ging desondanks stevig in het rood. De kapitaalsverhoging van eind december was een must.
 2. Het nieuwe WK Rally-seizoen voorgesteld: totaal vernieuwd, een open strijd én Thierry Neuville als favoriet
  Rally
  2

  Het nieuwe WK Ral­ly-sei­zoen voorge­steld: totaal vernieuwd, een open strijd én Thierry Neuville als favoriet

  Het WK Rally verandert dit seizoen grondig van gedaante. De nieuwe reglementering met hybride wagens en synthetische, lees groenere brandstoffen, maakt dat iedereen in 2022 met een propere lei begint. Bovendien neemt achtvoudig wereldkampioen Sébastien Ogier niet meer fulltime aan het WK deel. Thierry Neuville, vijfvoudig vicewereldkampioen en winnaar van 15 WK-manches, wordt op papier de meest ervaren en succesvolle rijder van het pak en misschien is 2022 wel zijn jaar.