Photo News
Volledig scherm
© Photo News

België eindigt als zevende in Mixed Team Relay, afscheidnemende Tony Martin pakt met Duitsland goud

WK wielrennenGeen medaille voor België in de Mixed Team Relay op het WK wielrennen. Victor Campenaerts, Ben Hermans, Yves Lampaert, Jolien D’Hoore, Lotte Kopecky en Shari Bossuyt eindigden als zevende. Het goud ging naar Duitsland - een gedroomd afscheid voor tijdritkanon Tony Martin. Nederland kaapte het zilver weg, Italië en tijdritkampioen Filippo Ganna moesten blij zijn met brons. 

14 reacties

 • glenn wouters

  1 maand geleden
  Meen je dat nu echt Gerard, de Belgen minnetjes? Ik vind dat ze een knappe race gereden hebben. De mensen kennen niet het verschil tussen individueel tijdrijden, ploegentijdrijden, en mixed relay. Als je maar met 3 bent ben je sneller aan de beurt om kop te doen, dus je doet langere beurten. Individueel leg je jezelf een tempo op, nu moet je de anderen volgen. Heel aparte discipline.
 • Gerard Akkermans

  1 maand geleden
  Hmmm, Belgen maar minnetjes. Nederland gefeliciteerd.
 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Men spreekt over zwakke Belgische vrouwen, maar eerlijk gezegd zou ik van die mannenploeg toch ook meer mogen verwachten. Hermans leek me zelfs een sterke man te zijn. Lampaert die het laat lopen op het laatst, dat is niet echt geruststellend. Als je de Duitse ploeg overschouwt, lijkt onze ploeg zelfs sterker te zijn maar ook de Italianen blijven toch wel serieus onder de verwachtingen met Ganna en Affini.
 • Kevin Versluys

  1 maand geleden
  Mooi afscheid voor Tony Martin. Ik vind dit een tof format. Jammer dat het laatste wedstrijd in Brugge was. Er was eindelijk eens iets leuks te doen hier.
 • jurgen de noor

  1 maand geleden
  Fenomeen Tony. Er zullen nog renners stoppen op zijn leeftijd. Ze worden vroeger en vroeger prof. Het ga je goed Tony!!
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.