BEKIJK. De waanzinnige statistiek in beeld: Haaland vindt in 22 Europese matchen 28 keer het net

Twee tegen Sevilla, één tegen Dortmund en twee tegen Kopenhagen. En zo zit Erling Haaland in de huidige Champions League-campagne alweer aan vijf goals (zie video bovenaan). Klinkt simpel? Is het niet. Dat bewijzen zijn statistieken als we wat verder terugkijken. In amper 22 Champions league-wedstrijden scoorde de Noor 28 keer - een absoluut record. In alle competities dit seizoen heeft Het Fenomeen er al 19 gemaakt. En het is pas oktober.

3 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  De beste wereldspits momenteel op de velden ...👍 Succes verder !
 • kevin peigneur

  2 maanden geleden
  Appelen met peren vergelijken kan je wel? Sergio Gomez speelt ook goed bij city maar scoort zo vaak niet.. is hij daarom minder goed?
 • Karel Bellen

  2 maanden geleden
  Hij is toch maar 1 jaartje ouder dan bvb. De Ketelaere en zie hoe ver hij al staat. Dat is echt fenomenaal.
 1. “Real Madrid mondeling akkoord over komst 16-jarig Braziliaans wonderkind van 60 miljoen euro”
  Buitenlands voetbal
  4

  “Real Madrid mondeling akkoord over komst 16-jarig Brazili­aans wonderkind van 60 miljoen euro”

  Real Madrid staat op het punt een duizelingwekkende transfer te realiseren. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano heeft de Koninklijke een mondeling akkoord bereikt over de komst van de amper 16-jarige Braziliaanse aanvaller Endrick, die maar liefst 60 (!) miljoen euro moet kosten. Door de FIFA-regels kan hij wel pas in 2024 - wanneer hij 18 is - echt de overstap naar Madrid maken.
 2. Zorgden WAG’s mee voor vroege WK-exit Duitsland? “Spelers moesten op kinderen letten terwijl vrouwen selfies namen aan het zwembad”
  13

  Zorgden WAG’s mee voor vroege WK-exit Duitsland? “Spelers moesten op kinderen letten terwijl vrouwen selfies namen aan het zwembad”

  Net als voor de Rode Duivels draaide het WK in Qatar ook voor Duitsland uit op een zware ontgoocheling. Die Mannschaft overleefde voor het tweede WK op rij de groepsfase niet. In een twee uur durende evaluatie kwam niet enkel het functioneren van bondscoach Hansi Flick - die mag aanblijven - aan bod, maar naar verluidt ook de aanwezigheid van de WAG’s in het spelersresort.