Volledig scherm
© Photo News

Bekerfinale bezorgt Brussel nu al kopzorgen: twee supportersdorpen om heethoofden uiteen te houden

Croky CupVan alle mogelijke ploegen die de bekerfinale konden spelen, koos het lot de twee aartsvijanden Club Brugge en FC Antwerp uit. Vorig weekend is nog maar eens bewezen dat die match een zéér hoog risico op rellen inhoudt, wat de politie tot draconische maatregelen verleidt.

9 reacties

 • christiaan verhauwen

  1 jaar geleden
  Er zijn altijd 2 supportersdorpen, dat is toch niets nieuw.
 • Marc Camp

  1 jaar geleden
  Wie hooligans supporters noemt weet niet wat supporteren inhoud.
 • Harry Van Impe

  1 jaar geleden
  Plaats het zwaard van Damocles boven hun hoofd. Wie opgepakt wordt voor het verstoren van de orde krijgt een levenslang stadionverbod in elke klasse. Gedaan met pamperen.
 • Pierke Pol

  1 jaar geleden
  Awel Germaintje dan doen ze Werchter ook maar achter gesloten deuren hé. Ahja want al die buren hebben ook 5 dagen last en miserie en daar is ook politie,brandweer en ambulances nodig. Ik betaal genoeg belastingen om die diensten te bekostigen! Of schaffen we dan meteen de koers ook af,ahja,al die miserie!
 • Martin Corveleyn

  1 jaar geleden
  Voetbal is een van de weinige spelletjes waar de supporters geen respect hebben voor de tegenstander. Integendeel, er wordt in deze context gesproken over "de vijand". Is het dit spelletje op zich dat deze agressie veroorzaakt? Of is voetbal het slachtoffer van het sneeuwbaleffect: crapuul trekt crapuul aan?
 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart