Manu Lecomte werd matchwinnaar voor de Lions. Hij scoorde 13 punten, waarbij de winnende korf.
Volledig scherm
Manu Lecomte werd matchwinnaar voor de Lions. Hij scoorde 13 punten, waarbij de winnende korf. © Photo News

BASKET KORT. Belgian Lions winnen nipt oefenduel tegen Nederland*Amerikaan Quentin Goodin naar Antwerp Giants

BASKETBALDe Belgian Lions wonnen zaterdagavond het oefenduel tegen Nederland met nipte cijfers: 73-71. Lecomte scoorde 7 seconden voor het einde de winnende korf. 

1 reactie

 • Erwin Fierens

  1 maand geleden
  Jammer voor Leuven heb de wedstrijden bekeken en ik vind persoonlijk dat Leuven 2 keer werd bestolen : in de 3de wedstrijd werd er een duidelijke duwfout op Heath niet gefloten waardoor Mechelen zijn voordeel kon hebben. In de laatste wedstrijd mocht Loubry een duidelijke dubbele dribbel maken met een score tot gevolg. Dit zonder fan te zijn van beide clubs maar een objectieve kijk op het gebeuren. Erwin Fierens
 1. Synchroonzwemster stelt het goed nadat ze aan de dood ontsnapte, maar moet het WK verlaten: “Waarschijnlijk is deze sport niets voor haar”
  Play
  WK zwemmen
  42

  Synchroon­zwem­ster stelt het goed nadat ze aan de dood ontsnapte, maar moet het WK verlaten: “Waar­schijn­lijk is deze sport niets voor haar”

  Het was een akelig moment op het WK zwemmen in Boedapest. De Amerikaanse synchroonzwemster Anita Alvarez (25) raakte na haar oefening buiten bewustzijn. Haar coach moest in het water springen om haar te redden op de bodem van het zwembad. “Toen ik de foto’s voor het eerst zag, was ik uiteraard geschokt. Maar eigenlijk zijn ze mooi”, reageerde Alvarez intussen. De Amerikaanse stelt het goed, maar moet wel het WK verlaten.
 2. LIVE. Doorbraak in dossier Frenkie de Jong - Anderlecht nu wel erg dicht bij nieuwe spits
  Play
  Voetbal
  33

  LIVE. Doorbraak in dossier Frenkie de Jong - Anderlecht nu wel erg dicht bij nieuwe spits

  ‘t Belooft nog een hete transferzomer te worden. Dat de lat hoog ligt bij Antwerp, is duidelijk. Of Club Brugge Charles De Ketelaere en/of Noa Lang kan houden, wordt dat steeds minder. En welke internationale sterren, naast onder meer Romelu Lukaku, Erling Haaland en Sadio Mané, verhuizen deze zomer naar een ander team? Via deze pagina zit u op de eerste rij voor alle geruchten en ‘done deals’ op de transfermarkt!