BASKET KORT. Belgian Lions verliezen in Finland * Antwerp Giants haalt Arik Smith in * Schoepen verlengt bij Charleroi.

BASKETBALBelgian Lions verloren in Finland hun tweede oefenmatch met 80-71. De partij was de afsluiter van de eerste trainingsstage met het oog op de WK-kwalificatieduels en het EK in september. * Antwerp Giants heeft Arik Smith (28j) vastgelegd. De Amerikaanse shooting-guard (1m86) tekende een contract voor één seizoen. Smith speelde het voorbije seizoen bij de Italiaanse tweedeklasser Fabriano.

2 reacties

 • Phil Duncan

  3 weken geleden
  een topspeler !!
 • Erwin Fierens

  3 maanden geleden
  Jammer voor Leuven heb de wedstrijden bekeken en ik vind persoonlijk dat Leuven 2 keer werd bestolen : in de 3de wedstrijd werd er een duidelijke duwfout op Heath niet gefloten waardoor Mechelen zijn voordeel kon hebben. In de laatste wedstrijd mocht Loubry een duidelijke dubbele dribbel maken met een score tot gevolg. Dit zonder fan te zijn van beide clubs maar een objectieve kijk op het gebeuren. Erwin Fierens
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Genk ziet Dessers voor 6,5 miljoen euro naar Cremonese trekken, twee versterkingen op komst
  JUPILER PRO LEAGUE
  25

  Genk ziet Dessers voor 6,5 miljoen euro naar Cremonese trekken, twee versterkin­gen op komst

  RC Genk bereikte vandaag een akkoord met Cremonese over de transfersom van Cyriel Dessers (27). De spits trekt voor 6,5 miljoen euro plus bonussen naar de Serie A. Vandaag legt hij zijn medische testen af. Racing blijft niet bij de pakken neerzitten. Het trekt de portemonnee voor de Deense back Rasmus Carstensen en de Argentijn Matias Galarza, en daar zal het zeker niet bij blijven.