AFP
Volledig scherm
© AFP

Bardet rondt vroege vlucht succesvol af in Vuelta, Eiking behoudt rode leiderstrui

VueltaRomain Bardet heeft de veertiende etappe van de Vuelta gewonnen. De Fransman was de sterkste vluchter op de slotklim. Odd Christian Eiking behield zijn rode leiderstrui.

1 reactie

 • Edwin

  1 jaar geleden
  Word er nog wel gekoerst of is het wiskundeles,beter TV aanzetten op 10km van aankomst of helemaal niet meer.Tour de France en Giro van hetzelfde en nu ook Vuelta. Goed dat Michel en José in pensioen gaan want meer dan de mooie landschappen is er niet veel te vertellen over koers.
 1. “The Show Goes on. Buiten het veld toch”: onze chef voetbal ziet vanop eerste rij hoe Louis van Gaal zich werkelijk niets aantrekt van kritiek in Nederland
  PREMIUM
  11

  “The Show Goes on. Buiten het veld toch”: onze chef voetbal ziet vanop eerste rij hoe Louis van Gaal zich werkelijk niets aantrekt van kritiek in Nederland

  De Louis van Gaal-show blijft duren. Niet dat hij er zelf ooit aan getwijfeld heeft. Onze chef voetbal Niels Poissonnier volgde op het WK in Qatar de match van Nederland tegen de VS van nabij. Hij zag een geslepen plan van een kussende bondscoach die zich werkelijk niets aantrekt van de kritiek op het thuisfront. “He couldn’t care less. Wat maakt het ook uit? Hij is hier maar voor één ding.” Een ooggetuigenverslag van een achtste finale waarin het doel van Louis zijn aanpak rechtvaardigde.