Vandoorne bengelt achteraan in testweek Formule E: “Nog wat werk”

Vandoorne.
Mercedes EQ Vandoorne.
Maximilian Günther (BMW Andretti) is uiteindelijk als snelste uit de testweek van de FIA Formula E gekomen. Na de laatste sessie in het Spaanse Valencia was hij uiteindelijk nog sneller dan Pascal Wehrlein (Mahindra), die deze ochtend nog bovenaan stond.

Nico Müller (Dragon) was derde, voor Antonio Félix da Costa (DS Techeetah) en Mitch Evans (Jaguar). Jérôme d’Ambrosio (Mahindra) werd uiteindelijk tiende, André Lotterer (Porsche) en Stoffel Vandoorne (Mercedes EQ) 19de en 20ste.

Stoffel Vandoorne was niet geheel tevreden na een week testen in Spanje: “We zijn natuurlijk niet geheel tevreden, maar daar is testen ook voor. We hebben nog wel wat werk te doen, voor de start van het seizoen in Saoedi-Arabië. Maar ik ben ook blij om weer in de auto te zitten om te gaan racen, we zijn nu al lang aan het testen. Ik voel me goed en we zijn klaar voor de uitdaging die op ons wacht. Ik weet ook dat het niet makkelijk zal zijn.”

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • george aper

    Allee zeg, ons Stoffelken! Herinner me goed dat de "F1 watcher" hier, die jongen vergeleek met Senna... Altijd lachen geblazen met die kenners hier.

  • ingrid grieten

    Stoffel heeft dit seizoen een jongere teamgenoot met veel minder ervaring dus die zou hij toch elke race moeten kunnen verslaan. Zoniet dan is het echt een gebrek aan racekwaliteiten.

  • Freddie Heremans

    Het zal nooit gemakkelijk voor je zijn, Vandoorne. Nog hooguit 1 jaar en je verzeilt in de anonimiteit. Je grossiert in laatste plaatsen, van F1 naar F E, je faalt overal. Misschien terug naar de Go Cart, bij de kinderen ?