Stoffel Vandoorne naar Le Mans

Photo News

Hij heeft het nu ook zelf meegedeeld: in het weekend van 15 juni neemt Stoffel Vandoorne deel aan de 24 uren van Le Mans, de grootste uithoudingsrace van het jaar. Het zal uitkomen voor het team SMP, met wie hij eerder al contacten had. De West-Vlaming, die ook actief is in de Formule E, zal op 4 mei ter voorbereiding op de grote etmaalkoers al deelnemen aan de 6 Uur van Spa op het circuit van Francorchamps. Vandoorne vormt een team met de Russen Aleshin en Petrov. 

Photo News3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • patrick morel

    Button wil niet rijden omdat hij weet dat ze geen kans maken tegen Toyota. Le Mans is spijit genoeg Le Mans niet meer sinds Audi en Porsche vertrokken.

  • Jef Smit

    Bob, hij is echt niet goed genoeg voor de f1...

  • Bob Ceriez

    Top! krijgt de waardering die hij al altijd heeft verdiend; Zeer oneerlijk behandeld bij Mclaren en deels door Alonso. Hopelijk krijgt hij nog eens kans in de F1 dankzij het Mercedes team? Daarvoor niet bij hen maar bij een ander goed team met mogelijkheden. Als er één is die hem kan helpen is het wel de manager vh Mercedess team!