Slachtoffer aanrijding op circuit Zolder overleden

PHOTO_NEWS
De Nederlander die zondag zwaargewond raakte bij een aanrijding in de pitlane van het circuit van Zolder, is gisteravond overleden. Dat meldt de Raad van Bestuur van het circuit in een mededeling.

De Ferrari 430 van het team Thiers-Thiers reed zondag tijdens de wedstrijd van het Belcar-kampioenschap de pitlane in. Door remproblemen kon de wagen niet stoppen en reed twee personen aan. Na het ongeval werd de wedstrijd afgevlagd.
 
Medeleven
De Raad van Bestuur, het management en alle medewerkers van het circuit wensen hun medeleven uit te drukken aan familie en vrienden van de betrokkene. "Het ongeval heeft ons diep geraakt en noopt ons tot bescheidenheid. Langs deze weg willen we bovendien ook alle andere direct betrokkenen onze gemeende gevoelens van steun betuigen."
 
"De hulpverleners die ter plaatse de eerste zorgen hebben gecoördineerd en toegediend, wensen we bij deze uitdrukkelijk te danken voor hun inzet en snelheid van reageren. We zullen op gepaste wijze de herinnering aan het ongeval levend houden, maar wensen thans in alle sereniteit stilte te bewaren uit respect voor de overledene", besluit de mededeling. (belga/eb)