Racepiloot in hachelijke situatie als zijn wagen vuur vat, maar dan schiet zijn vader tussen de vlammen door te hulp

RV

Noem het gerust vaderinstinct. Dean Jones twijfelde niet wanneer zijn zoon Mike crashte tijdens een race in de Virginia’s South Boston Speedway. Meteen na het ongeluk vatte de wagen van Mike Jones vuur en zijn vader handelde razendsnel. In een mum van tijd stond Dean op het parcours om zijn zoon uit de hachelijke situatie te redden. Ondanks de vele vlammen lukte het hem toch om zoonlief in veiligheid te brengen. Het mag dan wel een heldhaftige daad zijn, Dean kan wel een sanctie krijgen van NASCAR omdat hij zomaar de baan opliep. 
11 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Carla Van Geel

  Prachtig!

 • DIRK VAN DESSEL

  "Nood breekt wet" !

 • marie-claire de bosscher

  beter een sanctie dan een dode zoon !

 • Louis Heyens

  een sanctie ??? hij heeft toch geen ambulance verplaatst, ofwel ...? Hij heeft alleen zijn zoon geholpen om uit een hachelijke situatie te ontsnappen want als het op een seconde kan aankomen voordat de wagen in vlammen opgaat (en die "hulpverlener met de brandblusser" droeg nu ook niet bepaald "beschermende kledij" ... )

 • Peggy Vandevelde

  Liever een sanctie, dan je eigen zoon te laten branden. Dit is geen heldendaad, maar idd vaderlijke instinct. Dit noemt men dus letterlijk door het vuur voor iemand gaan. Mooi !