Eerste titel voor Tom Boonen, die kampioen is in de Benelux Supercar Challenge

rv

John De Wilde (GT Divisie) en Tom Boonen (CN Prototype Divisie) zijn kampioen 2019 in de Benelux Supercar Challenge. Boonen won op de omloop van Assen (Nederland) in de Deldiche Norma M20FC de eerste race van het weekend, in het gezelschap van Thomas Piessens en Sam Dejonghe. De teamgenoten bij Deldiche, Luc De Cock en Tim Joosen, werden tweede. De zege in de GT-divisie was voor Max Weering (Lamborghini), maar door de derde plek van John De Wilde (Speedlover Porsche), is onze landgenoot ook zeker van zijn titel. Ward Sluys en Sandra van der Sloot werden in de JR Motorsport BMW M4 vierde, terwijl Jos Jansen (Porsche) pech kende. Voor Boonen en De Wilde zijn het de eerste titels uit hun carrière.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan De Wilde

  Proficiat John!!!

 • Rudy Claes

  Daar gaan we wakker van liggen !

 • Ronny Popelier

  Fantastisch, Proficiat Tom, de winners mentaliteit blijft er inzitten bij een top sporter als Tom Boonen. Volharden en hard trainen om hun doel te bereiken en dit met succes. Super Tom Boonen.

 • Manolito van Ouwerkerk

  Knap gedaan!!! Proficiat!