Dries Vanthoor racet naar zevende plek in Dubai, Boonen kan geen potten breken

Instagram Tom Boonen
Dries Vanthoor (Audi R8 LMS) is vandaag in de 24 Uur van Dubai, de eerste manche van de 24 Uur GT Series, op de zevende plaats geëindigd. Onze landgenoot finishte aan de zijde van Mohammed Bin Saud Al Saud, Michael Vergers en Christopher Mies op veertien rondes van de winnende Mercedes AMG GT3 van Abdulaziz Al Faisal, Hubert Haupt, Yelmer Buurman en Gabriele Piana. Zij legden in totaal 606 rondes af. Tom Boonen en zijn team roerden zich niet in de debatten. 

De Porsche 991 GT3 R van Otto Klohs, Lars Kern, Mathieu Jaminet en Sven Müller strandde op de tweede stek, op twee rondes van de winnaar. Mark Ineichen, Rolf Ineichen, Christian Engelhart en Mirko Bortolotti vervolledigden met hun Lamborghini Huracan GT3 het podium op 9.275 seconden van de Porsche.

Bij de Belgen finishte Nico Verdonck (Ford GT3 Lambda) als vijftiende op 22 rondes. Raphaël van der Straten, Grégory Paisse en José Close (MARC Focus V8) werden 29ste op 57 rondes. Pierre-Yves Paque en Jean-Michel Gerome (Porsche 991 Cup MRI) eindigden als veertigste op 81 rondes, terwijl Jimmy De Breucker, Mario Timmers, Rodrigue Gillion en Tom Boonen (BMW M235i) met de 47ste positie op 91 rondes tevreden moesten zijn. Anthony Lambert (Audi RS3 LMS) werd 61ste op 115 rondes en Nicolas Saelens (Porsche 991 GT3 R) 68e op 136 rondes.

Finished my last stint. Fighting for p2,1u50 to go! Was a super hard race so far. #loveit #dirtyfaceswinraces

Een foto die is geplaatst door null (@bomtoonen) op
4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Dirk Kindt

  Tom Boonen denkt dat het wielrennen op de weg is. Het gaat nu om echte sport hé.

 • marcus bastiaensens

  Er staan blijkbaar geen trappers in de auto van boonen.

 • Dany Herman

  Kan men daar geen motortje inbouwen, of wat straf spul geven aan die wagen????

 • François Nuyts

  Boonen zal daar nooit potten breken , niet daar en niet hier . Het is niet omdat je goed met de fiets hebt kunnen rijden dat je een goede autopiloot bent hoor .