Brandende auto dwingt Boonen tot opgave in Zolder: dit zijn de beelden van het incident

.
rv .

Afgelopen weekend vond de 24 uur van Zolder plaats. De #110 Norma van Tom Boonen lag zondagochtend rond 10 uur verrassend aan de leiding, maar een brand aan boord van de prototypewagen zorgde voor het einde van zijn winstkansen. Boonen werd tot opgave gedwongen.

“Dit is echt verschrikkelijk”, reageerde Boonen bij autosportwereld.be. “Ik zou echt kunnen wenen. De motor vliegt zonder aanleiding in brand. Wat er net gebeurd is, weet ik niet. Het is en blijft mechanica, maar er moet toch duchtig iets nagekeken worden. Dit is zeer zwaar.”

Bekijk hieronder de beelden van de brandende wagen van Boonen.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jean driesen

  Ik zie inderdaad veel rook en waarschijnlijk komt er ook veel co2 en fijn stof aan te pas.Maar ik zie toch ook heel veel zonnepanelen en wieken van windmolens. Zo negatief moet er dus ook weer niet gepraat worden door de gelegenheids-milieu-experts. Leven en laten leven zou ik zo zeggen.Aan het palmares van Boonen als wielrenner kan je toch niet twijfelen zeker, of is Tom zo iemand die nooit iets goeds kan doen? Voor mij in elk geval niet!

 • Jozef Van den Donder

  Pier, al eens naar zijn palmares gekeken?

 • Rudolf Jacobs

  stook je vuil niet op hoor in belgie bega je een moord,dan ,maar sommige mogen met vuur spelen zoveel ze maar willen ,en het lijkt ookal de weg op te gaan zoals hij fietste,maar ja toen waren er veel anderen de schuldigen zeker hee,grote bek,en hoe zit of zat het met die drugs gevalletjes???? doofpotteke

 • Pier Aspe

  Met een fiets rijden kon hij ook al niet.....wat zou hij nu gaan racen ??

 • Ricci Latte

  Geen klimaatjongeren te zien... het was en geen donderdag en geen school(spijbel)dag.