Boonen weer thuis met knoert van een trofee: “Heb het bovenste stukje er af gevezen en tussen wat kleren in m’n sportzak gestopt”

Tom Boonen is weer thuis na zijn overwinning in de toerismeklasse van de 24 Uur van Dubai. De wedstrijd werd er na 8 uur gestaakt door overvloedige regen. Het team van Boonen stond toen aan de leiding. “Het werd echt gevaarlijk. Er ontstonden geen plassen, maar vijvers. Ik ben best wel trots op deze overwinning. Het is een klasse waar de meeste teams aan deelnemen”, aldus Boonen. 

De overwinning in Dubai leverde naast eeuwige roem ook een knoert van een trofee op. Boonen kreeg ‘m met een trucje mee op het vliegtuig. “Het zou wat onrespectvol zijn om de trofee op mijn hotelkamer achter te laten. Ik heb het bovenste stuk er af gevezen en zo tussen wat kleren in m’n sportzak gestopt. De trofee ging er nog bij in.”

Tom Boonen hield aan de 24 Uur van Dubai een stevige trofee over.
RV Tom Boonen hield aan de 24 Uur van Dubai een stevige trofee over.
Instagram1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Bart Van Troys

    Gelukkig is de trofee groot want de race op zich heeft maar een kleine naam