John Collins en de Hawks plaatsen zich voor de finale van de Eastern Conference
Volledig scherm
John Collins en de Hawks plaatsen zich voor de finale van de Eastern Conference © AFP

Atlanta vervoegt Milwaukee in finale Eastern Conference

NBADe Atlanta Hawks hebben zich voor het eerst in zes jaar verzekerd van een plek in de finale van de Eastern Conference van de NBA. De Hawks wonnen zondag de zevende wedstrijd in de tweede ronde van de play-offs bij de Philadelphia 76ers met 96-103 en beslisten de reeks zo met 4-3.

0 reacties

 1. Simone Biles deelt post die uitlegt waarom we forfait moeten steunen: “Al meer trauma’s doorstaan ​​dan meesten ooit zullen meemaken”
  Olympische Spelen
  15

  Simone Biles deelt post die uitlegt waarom we forfait moeten steunen: “Al meer trauma’s doorstaan ​​dan meesten ooit zullen meemaken”

  Zelf gaat ze niet te diep in op haar mentale struggles. Dus deelde turnvedette Simone Biles (24) een lang bericht van voormalig gymnaste en coach Andrea Orris, die aantoont dat de Amerikaanse op jonge leeftijd al tal van watertjes doorzwom. “Ze verdient het niet om veroordeeld te worden. Omdat ze, één, een mens is, en twee, alles voor deze sport heeft gedaan.”
 2. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.