Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Antwerp ANT
1
EINDE
1
Club Brugge CLU
 • 35' Goal Björn Engels
 • Hans Vanaken Goal 45'+2'

Antwerp en Club Brugge houden het op 1-1-draw na veel strijd en passie op de Bosuil, Mignolet pakt in slot uit met topsave

Jupiler Pro LeagueDraw op het veld, in de hoofden Club de morele overwinnaar. Omdat het in een moeilijke week na de City-dreun en op bijzonder vijandig terrein veerkracht toonde na de 1-0 van hun ex-verdediger Engels. Omdat het na de pauze ook gewoon de betere ploeg was. In de slotfase ging Engels aan de noodrem hangen om de 1-2 van Van der Brempt te voorkomen. Rood was zijn deel, net zoals ook NSoki in blessuretijd. Het laatste woord was voor Mignolet, hij pakte nog uit met een klasseredding: 1-1. In de stand blijft Club achter de verrassende leider Union twee punten meer tellen dan uitdager Antwerp.

15 reacties

 • Nicole Bogaerts

  1 maand geleden
  Club heeft weeral geen topper kunnen winnen . Reden is de tandenloze aanvalslinie ( geen goalgetter en geen flankaanvallers ) . Het was toch de bedoeling van het bestuur om daar versterking voor te halen ?
 • Koen Mertens

  1 maand geleden
  Het word tijd dat de Belgische arbitrage eens terecht durft fluiten ipv partij voor Brugge te kiezen. Die zagen en blijven zagen en dat mag allemaal. Doet de tegenstander dat hopla direct geel
 • Gorissen Marcel

  1 maand geleden
  Daarvoor wordt Mignolet goed betaald.
 • Peter Christiaens

  1 maand geleden
  T1... Wil je nu voor eens en voor altijd die n'soki naast de ploeg zetten aub?
 • Danny Callaert

  1 maand geleden
  niet panikeren club. Antwerp krijgt altijd minstens 2 goals tegen.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 1. Antwerp Locos ontbinden zichzelf na diefstal van vlag: “We respecteren de ultra-code, maar we komen sterker dan ooit terug”
  Antwerpen

  Antwerp Locos ontbinden zichzelf na diefstal van vlag: “We respecte­ren de ul­tra-co­de, maar we komen sterker dan ooit terug”

  De uitschakeling van The Great Old in Europa heeft voor de supportersgroep Antwerp Locos nog een extra zure nasmaak gekregen. Na een clash met de Brigade Nassau, de harde kern van Frankfurt, werd hun vlag gestolen. “We respecteren de code en we stoppen, maar in ons hart zullen we Loco blijven”, klinkt het. Eerder geraakte ook al bekend dat een Belgische supporter is opgepakt nadat er vuurwerk werd gegooid in het supportersvak van Frankfurt.