Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Antwerp-coach Priske is duidelijk daags voor levensbelangrijk duel tegen Fenerbahçe: “We kunnen nu enkel tevreden zijn met een overwinning”

AntwerpNa de bekeruitschakeling tegen Westerlo en de slappe prestatie tegen Cercle Brugge zou Antwerp in de Europese match van donderdag tegen Fenerbahçe wat ons betreft nog wel eens een statement mogen maken. Al voelt Antwerps trainer Brian Priske niet per se die noodzaak. “Tegen Cercle speelden we slecht, maar er was wel inzet en mentaliteit. Bovendien hebben we in de voorbije maanden al meermaals mooi voetbal gebracht.”

2 reacties

 • Romero Rondas

  2 maanden geleden
  Mooi voetbal? En over welke wedstrijden heeft priske het dan? Das mij echt een raadsel.
 • marc van de poel

  2 maanden geleden
  Het moet inderdaad wel beter dan tegen Cercle. En Europees is Antwerp maar mager beloond geweest in enkele goed gespeelde wedstrijden en hadden ze zomaar drie of vier punten meer gehad. Soms moet er een beetje geluk bij komen kijken ook. Maar dat is dus niet, en dus stijgt de druk om nu te oogsten. Veel succes, donderdag.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.