Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Antwerp-coach Priske is duidelijk daags voor levensbelangrijk duel tegen Fenerbahçe: “We kunnen nu enkel tevreden zijn met een overwinning”

AntwerpNa de bekeruitschakeling tegen Westerlo en de slappe prestatie tegen Cercle Brugge zou Antwerp in de Europese match van donderdag tegen Fenerbahçe wat ons betreft nog wel eens een statement mogen maken. Al voelt Antwerps trainer Brian Priske niet per se die noodzaak. “Tegen Cercle speelden we slecht, maar er was wel inzet en mentaliteit. Bovendien hebben we in de voorbije maanden al meermaals mooi voetbal gebracht.”

2 reacties

 • Romero Rondas

  1 jaar geleden
  Mooi voetbal? En over welke wedstrijden heeft priske het dan? Das mij echt een raadsel.
 • marc van de poel

  1 jaar geleden
  Het moet inderdaad wel beter dan tegen Cercle. En Europees is Antwerp maar mager beloond geweest in enkele goed gespeelde wedstrijden en hadden ze zomaar drie of vier punten meer gehad. Soms moet er een beetje geluk bij komen kijken ook. Maar dat is dus niet, en dus stijgt de druk om nu te oogsten. Veel succes, donderdag.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Gerben Kuypers, in maart prof, maar zondag nog even amateur tussen de sterren: “Samen met Wout van Aert aan de start van het WK. Ongelofelijk”
  PREMIUM
  WK veldrijden
  4

  Gerben Kuypers, in maart prof, maar zondag nog even amateur tussen de sterren: “Samen met Wout van Aert aan de start van het WK. Ongelofe­lijk”

  Deze winter deed hij amper vijf crosstrainingen, hij koerst op de oude fiets van Zdenek Stybar, en tot voor kort deed hij ‘de vroegen’ en ‘de laten’ in een vleeswarenbedrijf. En toch rijdt Gerben Kuypers (23) straks het WK veldrijden aan de zijde van Wout van Aert - amateur tussen de sterren. Nog even amateur, want er ligt een contract tot eind 2025 op hem te wachten bij Tormans.