Marc Coucke en Wouter Vandenhaute.
Volledig scherm
Marc Coucke en Wouter Vandenhaute. © Photo News

Anderlecht lijkt gered: herstelplan op komst waarbij Coucke schulden laat vallen en Vandenhaute en nieuwe geldschieters investeren

AnderlechtRSC Anderlecht ziet het licht aan het einde van de tunnel. De aandeelhouders voeren constructieve onderhandelingen over een akkoord dat de club in staat moet stellen om structureel gezond te worden. Een formeel akkoord wordt voor kerstmis verwacht. Voorzitter Wouter Vandenhaute gaat mee investeren. 

20 reacties

 • lompe Lu

  1 jaar geleden
  Schulden kwijtgescholden of omgezet in leningen ??
 • nico baelde

  1 jaar geleden
  Gewoon een boekhoudkundige en fiscale spitsvondigheid maar in wezen is er niets veranderd. Bang van Rsca? Die tijd is al lang voorbij al kennen ze nog steeds de truken van de door zoals we op STVV duidelijk zagen.
 • Patrick Braekeveldt

  1 jaar geleden
  Had anders zoveel compassie niet met Oostende !
 • willem merken

  1 jaar geleden
  En als die kerels in de wei nu nog willen lopen en werken voor hun pree komt het misschien nog goed.
 • Jose Van Hauwaert

  1 jaar geleden
  Binnen nu n 2 jaar stat RSCA weer waar het hoort... op de kampioenen positie. Schulden weggewerkt, terug Fans, sponsors weer geelukkig en wat velen vergeten, er word achter de schermen nu wel degelijk verder gewerkt aan het stadiondossier... tegen 2025 staat de nieuwe kuip er dankzij de ondersteuning van hun bouwheer - sponsor. Ook de financiën zijn er om deftig te investeren in betere splers... 2023 Kampioen.
 1. Djokovic mist alleen vader Srdjan in finale tegen Tsitsipas: Serviër wint tiende keer Australian Open
  Australian Open
  11

  Djokovic mist alleen vader Srdjan in finale tegen Tsitsipas: Serviër wint tiende keer Australian Open

  Geen stunt van Stefanos Tsitsipas. Novak Djokovic (35) heeft zijn tiende Australian Open binnen, goed voor zijn 22ste grandslam. Op gelijke hoogte met recordhouder Rafael Nadal. De 24-jarige Griek charmeerde op weg naar de finale, maar haalde vandaag nooit zijn beste niveau. Te veel cruciale fouten op cruciale momenten. Zo werd de eindstrijd een kolfje naar Djokovic’ hand: 6-3, 7-6 (7/4) en 7-6 (7/5). Djokovic wordt ook opnieuw het nummer één van de wereld.