Marc Coucke en Wouter Vandenhaute.
Volledig scherm
Marc Coucke en Wouter Vandenhaute. © Photo News

Anderlecht lijkt gered: herstelplan op komst waarbij Coucke schulden laat vallen en Vandenhaute en nieuwe geldschieters investeren

AnderlechtRSC Anderlecht ziet het licht aan het einde van de tunnel. De aandeelhouders voeren constructieve onderhandelingen over een akkoord dat de club in staat moet stellen om structureel gezond te worden. Een formeel akkoord wordt voor kerstmis verwacht. Voorzitter Wouter Vandenhaute gaat mee investeren. 

20 reacties

 • Tony Devolder deinze

  1 maand geleden
  Schulden kwijtgescholden of omgezet in leningen ??
 • nico baelde

  1 maand geleden
  Gewoon een boekhoudkundige en fiscale spitsvondigheid maar in wezen is er niets veranderd. Bang van Rsca? Die tijd is al lang voorbij al kennen ze nog steeds de truken van de door zoals we op STVV duidelijk zagen.
 • Patrick Braekeveldt

  1 maand geleden
  Had anders zoveel compassie niet met Oostende !
 • willem merken

  1 maand geleden
  En als die kerels in de wei nu nog willen lopen en werken voor hun pree komt het misschien nog goed.
 • Jose Van Hauwaert

  1 maand geleden
  Binnen nu n 2 jaar stat RSCA weer waar het hoort... op de kampioenen positie. Schulden weggewerkt, terug Fans, sponsors weer geelukkig en wat velen vergeten, er word achter de schermen nu wel degelijk verder gewerkt aan het stadiondossier... tegen 2025 staat de nieuwe kuip er dankzij de ondersteuning van hun bouwheer - sponsor. Ook de financiën zijn er om deftig te investeren in betere splers... 2023 Kampioen.
 1. Yannick Thoelen (KV Mechelen) wil kans in beker grijpen na moeilijke maanden: “De grootste teleurstelling uit mijn carrière”
  VOETBAL BEKER VAN BELGIË
  1

  Yannick Thoelen (KV Mechelen) wil kans in beker grijpen na moeilijke maanden: “De grootste teleurstel­ling uit mijn carrière”

  Yannick Thoelen (31) beleeft een moeilijke periode. Zo geeft de doelman van KV Mechelen zelf aan. Hij verloor begin dit seizoen zijn plaats onder de lat aan Gaëtan Coucke (23) en bleef maanden aan de bank gekluisterd. Vanavond krijgt hij in de bekermatch tegen Cercle Brugge nog eens zijn kans. “Ik doe er alles aan om opnieuw dé nummer één van KV te worden.”