Eden Hazard.
Volledig scherm
Eden Hazard. © REUTERS

Ancelotti neemt Hazard op in selectie voor Clásico, maar: “Moeilijk voor een speler die terugkeert na blessure om meteen te starten”

La LigaEden Hazard (30) is door Real Madrid-coach Carlo Ancelotti opgenomen in de wedstrijdselectie voor de Clásico van morgenmiddag. Maar de kans dat Hazard meteen aan de aftrap verschijnt, is eerder klein. “Het belangrijkste is dat hij bij ons is.”

5 reacties

 • Andy Staelens

  1 jaar geleden
  Noelia Lopez: Hij was veel beter bij Chelsea gebleven. Dan had hij ten eerste bij de huidige Champions League winnaar gespeeld en was hij ten tweede nooit geblesseerd geraakt door te spelen in PSG - RM. Real Madrid heeft afgedaan, het Spaans hoogvoetbal is voorbij in club competities. Zonder Ronaldo en Messi zakt het af. En er is vooralsnog geen Eden Hazard zoals in zijn beste dagen. Spaans voetbal kost enkel heel veel geld.
 • Actie reageertje Reactie

  1 jaar geleden
  Als maar die aandacht vasthouden op Hazard. De man heeft al 2 jaar niet gepresteerd, alleen geld gekost voor Real. Wie wil hem nog?
 • Noëlia Lopez

  1 jaar geleden
  Hazard is niet nodig, als je de laatste champions league match hebt gezien van Real zie je dat we het prima doen zonder Eden. Veel te veel geblesseerd of mentaal er niet klaar voor..de echte Eden van in de tijd van Chelsea hebben we nooit gezien in Madrid.
 • Jean DE BRUYNE

  1 jaar geleden
  Zet hazard in de goal je zal verschil niet merken dan kan courtois langer op zijn roeiboot zitten
 • Norman Kamosi

  1 jaar geleden
  Barça is niet dood,leve Barça.