Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Als we twaalfde worden, spring ik een meter in de lucht”: bondscoach Gert Vande Broek begint vandaag met Yellow Tigers aan WK volleybal

WK VOLLEYBALTerwijl de Belgian Cats en renners Wout van Aert en Remco Evenepoel aan de andere kant van de wereld al aan hun WK bezig zijn, begint de nationale volleybalploeg er vandaag ook aan, maar dan dichter bij huis. In Arnhem is het dit weekend al meteen ‘do or die’ voor de Yellow Tigers en bondscoach Gert Vande Broek. “Wat we vooral niet moeten denken, is dat we meer zijn dan een underdog en ons druk opleggen. Dat is geen vorm van valse bescheidenheid, maar realiteitszin: we zijn wie we zijn.”

0 reacties

  1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
    Spaargids.be

    PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

    Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.