LeBron is teleurgesteld - Davis en Howard maken het bont.
Volledig scherm
LeBron is teleurgesteld - Davis en Howard maken het bont. © AFP/AP

Al 148 dagen niet meer gewonnen, stokoude spelers en een handgemeen: wat is er aan de hand met de LA Lakers?

NBA27 mei 2021. De Phoenix Suns vs. de LA Lakers. 95-109. De laatste keer dat de LA Lakers nog eens een basketbalwedstrijd wonnen. Hun seizoensbegin is er eentje om snel te vergeten: zes van de zes matchen verloren in de voorbereiding, twee van de twee keer verloren in het reguliere seizoen. Een seizoensstart à la Beerschot. Hopelijk voor de Lakers is de malaise in LA van minder lange duur.

2 reacties

 • Koen Breems

  1 jaar geleden
  Ze moeten wel “oudjes” zoals DH erbij nemen LBJ en AD nemen een serieuze hap uit hun budget Loonkost is gelimiteerd in de NBA
 • Karel De Martelaere

  1 jaar geleden
  Seizoen is 2 matchen ver. Storm in een glas water.
 1. Bedrijf van Wouter Vandenhaute en Sporza-anker Catherine Van Eylen factureert volgens ‘Humo’ jaarlijks 500.000 euro aan Anderlecht
  Anderlecht
  67

  Bedrijf van Wouter Vandenhau­te en Spor­za-an­ker Catherine Van Eylen factureert volgens ‘Humo’ jaarlijks 500.000 euro aan Anderlecht

  In het vernietigende ‘Humo’-artikel over niet-uitvoerend Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute komt ook diens vrouw Catherine Van Eylen ter sprake. Volgens ‘Humo’ factureert Vandenhaute aan RSCA via een vennootschap die ook op naam van de Sporza-journaliste staat én moet ze zich laten vervangen telkens als Vandenhaute of Anderlecht negatief in het nieuws komt. Van Eylen zou de komende dagen “haar positie binnen de vennootschap wel herbekijken.”
 2. Deze man bracht de cross in beeld zoals je die nog nooit zag: “Was het WK in België geweest, dan hadden jullie geen prachtige dronebeelden gezien”
  PREMIUM
  38

  Deze man bracht de cross in beeld zoals je die nog nooit zag: “Was het WK in België geweest, dan hadden jullie geen prachtige dronebeel­den gezien”

  Als enige was hij in staat om Mathieu en Wout te volgen tijdens het WK veldrijden: dronepiloot Jan Crommelinck (37) uit Oosterzele. Het leverde prachtige beelden op waardoor kijkers het zand bijna zelf proefden. Vroeger was Jan zelf Belgisch kampioen als (motor)crosser, maar door een hartinfarct kwam er twaalf jaar geleden abrupt een einde aan zijn sportcarrière. Nu is hij wereldtop in ‘drone vliegen’. “Alleen is het jammer dat ik zo vaak in het buitenland moet werken.”