Exclusief voor abonnees

Aanstoker Lamkel Zé is als een Ikea-kast: op het eerste gezicht geen ramp dat die wat vijzen mist, maar de kans dat de boel instort is reëel

Photo News
“Lamkel Zé is als een Ikea-kast. Op het eerste gezicht geen ramp dat die wat vijzen mist. Maar de kans dat de boel instort, is reëel”, schreven we na zijn ‘onemanshow’ op de Heizel tegen AZ. Gisteren deed de Antwerp-speler (22) het opnieuw. Lamkel Zé vond er na de 1-3 van Dieumerci Mbokani in de Beker van België niet beter op om het Standard-publiek in minuut 94 ostentatief op te zwepen. Als waren het zijn éigen fans. Met een ferme knokpartij tot gevolg.  

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
27 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Norbert Deploige

  Het is nog maar veertien dagen geleden dat houthakkers Mpoku en Carcela , alle twee spelers bijna de benen over trappen. En nu zitten ze te janken omdat een speler hun dierbare supporters provoceert. Dat laten we niet gebeuren zegt Preudhomme. De man die bij elke wedstrijd de scheids zit te provoceren en bekritiseren.

 • Eddy Vervaet

  Die baard,zou dat kunstgras zijn?

 • Luc De Zaeytydt

  Mijn kasten van Ikea zijn na vele jaren nog in prima staat, niettegenstaande ze dagelijks gebruikt worden ...

 • Patrick Vercruysse

  Haal zo’n mensen weg van Belgische velden. Ze maken kapot, waar anderen jaren aan bouwen! En topclubs willen die ook niet. Groot gebrek aan discipline en professionaliteit!

 • andre van de wege

  de beenhouwers van standard mogen ook niet onderschat worden. en ze kunnen niet tegen hun verlies, antwerp verdiende winnaar