Lemajic en De Sart, de doelpuntenmakers bij AA Gent.
Volledig scherm
Lemajic en De Sart, de doelpuntenmakers bij AA Gent. © Photo News
KAA Gent GNT
2
EINDE
1
Cercle Brugge CER
 • 63' Goal Julien De Sart
 • 73' Goal Darko Lemajic
 • Alex Millan Goal 38'

AA Gent zet scheve situatie recht tegen Cercle, invaller Lemajic matchwinnaar

Jupiler Pro LeagueAA Gent pakte zijn derde zege van het seizoen en laat Cercle Brugge op de zestiende plaats achter. Na een dramatisch eerste uur zette Gent na een driedubbele wissel een scheve situatie tegen de Vereniging alsnog recht. Een geslaagde repetitie voor de komst van Anorthosis Famagusta was het voor de troepen van Vanhaezebrouck echter niet.

10 reacties

 • Guy Chaves Daguilar

  3 weken geleden
  Philippe Vanbelleghem: heeft Beerschot dan zoveel klasse meer dat het zomaar 7 punten gaat ophalen? Ik dacht het niet. Beerschot, Seraing en Cercle zullen strijden om erin te blijven. STVV zie ik er ook nog een stuk doorheen zakken, ook al wonnen ze dan tegen Standard (dat zelf ook in de rechterkolom zal eindigen, mijns inziens)
 • malfait christian

  3 weken geleden
  Denk toch dat Hein op ontslagpremie uit is en voluit zal kiezen voor analist.
 • Philippe Vanbelleghem

  3 weken geleden
  Cercle kan zich weer opmaken voor 2de klasse .
 • Marc Tielemans

  3 weken geleden
  HvH mag trainer worden van Standard!
 • Mario Vanderlinden

  3 weken geleden
  Bij verlies zal HVH zijn koffers mogen pakken!
 1. Haaland heeft met 144,2 miljoen euro hoogste marktwaarde, Lukaku en De Bruyne in toptien en De Ketelaere op 18,2 miljoen ingeschat
  Voetbal
  3

  Haaland heeft met 144,2 miljoen euro hoogste marktwaar­de, Lukaku en De Bruyne in toptien en De Ketelaere op 18,2 miljoen ingeschat

  Erling Haaland prijkt voor het eerst bovenaan de lijst van waardevolste voetballers ter wereld. Het studiebureau KPMG Football Benchmark schat zijn huidige prijs in op 144,2 miljoen euro, Kylian Mbappé zakt met 139,5 miljoen euro naar de tweede plek. Van de spelers in de Belgische competitie is Charles De Ketelaere nu al 18,2 miljoen euro waard.