24 uur van Dubai definitief gestopt wegens slechte weer, Boonen op dat moment aan de leiding

24 SERIES
De 24 uur van Dubai is vandaag definitief stopgezet vanwege het slechte weer. De competitie lag al sinds vrijdagavond stil door de aanhoudende felle regen. In de stand prijkte Dries Vanthoor (Audi) na goed zeven uur racen op de derde plaats. Tom Boonen (Audi) stond aan de leiding in de toerismeklasse. Het is nog niet duidelijk wat er met de uitslag(en) zal gebeuren.

De organisatie moet de officiële resultaten nog bekendmaken, maar in principe zal de overwinning worden toegewezen aan de Mercedes van het kwintet Al Qubaisi/Haupt/Barker/Metzger/Bleekemolen (VAE/Dui/Eng/Dui/Ned). De Audi R8 van het Belgische team WRT met Dries Vanthoor en ook nog Fahad Al Saud/Mies/Vergers (Sao/Dui/Ned) reed op het moment van de rode vlag als derde.

In de toerismeklasse leidde de Audi RS3 LMS van Tom Boonen en zijn teamgenoten Perrin/Radermecker/Magnus/Taskinen (Fra/Bel/Bel/Can).

Bij de andere Belgen stonden Breucker/Verhaeren/Bertels (Mercedes) tweede in de GTX voor de MARC II van Van der Straten/Putz/Geelen/Asnong/Camillerri (Bel/Lux/Bel/Bel/Aus) en bezette Mathieu Detry de zevende plaats in de toerismeklasse. 

Vorig jaar kende Tom Boonen nog pech in Dubai nadat zijn wagen vuur vatte.
Instagram Vorig jaar kende Tom Boonen nog pech in Dubai nadat zijn wagen vuur vatte.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.