BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Beerschot BEE
0
EINDE
1
KV Mechelen KVM
 • Kerim Mrabti Goal 30'

12 op 12 voor KV Mechelen na nipte zege tegen Beerschot, dat morst met kansen en nog steeds op eerste overwinning wacht

Jupiler Pro LeagueNieuwe dreun voor Beerschot. KV Mechelen won op het Kiel met 0-1 na een doelpunt van Kerim Mrabti. Beerschot maakte aanspraak op meer, maar morste met de kansen. Het blijft troosteloos laatste en heeft in zes thuismatchen nog niet één goal gemaakt.

7 reacties

 • willem merken

  2 maanden geleden
  En Bengaals vuur en rookbommen is het moderne areaal van echte supporters. Tribunes uitrusten met sprinklers met voldoende capaciteit.
 • Ronald Van Beersel

  2 maanden geleden
  FC Wilrijk retour 1B
 • WILMA ULRIX

  2 maanden geleden
  Het beste bewijs dat ontslaan van de coach niet helpt, als de spelers gewoon niet goed zijn.
 • Luc Steenmans

  2 maanden geleden
  Terug waar ze thuis horen... 1B.. of lager...
 • frank hemmeryckx

  2 maanden geleden
  Geen talent en kwaliteit aan spelers. Vogel voor de kat als er geen betere spelers bijkomen.
 1. Stadions blijven open, Pro League verbiedt wel eten en drinken in tribunes: “Voetbal moet z’n voorbeeldfunctie nú opnemen” - Ook indoor amateursporten mogen nog
  Belgisch voetbal
  60

  Stadions blijven open, Pro League verbiedt wel eten en drinken in tribunes: “Voetbal moet z’n voorbeeld­func­tie nú opnemen” - Ook indoor amateur­spor­ten mogen nog

  De stadionpoorten blijven open, al mogen de voetbalfans niet meer eten en drinken in de tribunes. “Wij moeten laten zien dat wij solidair zijn met iedereen die nu wel offers moeten brengen om Covid terug te dringen”, zo zeggen de profclubs. Wout van Aert kan zijn debuut maken in Boom, mét supporters. Het Overlegcomité volgde het advies van de expertengroep GEMS niet. Ook de amateursporten die in zaal plaatsvinden, mogen blijven doorgaan.