BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Beerschot BEE
0
EINDE
1
KV Mechelen KVM
 • Kerim Mrabti Goal 30'

12 op 12 voor KV Mechelen na nipte zege tegen Beerschot, dat morst met kansen en nog steeds op eerste overwinning wacht

Jupiler Pro LeagueNieuwe dreun voor Beerschot. KV Mechelen won op het Kiel met 0-1 na een doelpunt van Kerim Mrabti. Beerschot maakte aanspraak op meer, maar morste met de kansen. Het blijft troosteloos laatste en heeft in zes thuismatchen nog niet één goal gemaakt.

7 reacties

 • willem merken

  1 maand geleden
  En Bengaals vuur en rookbommen is het moderne areaal van echte supporters. Tribunes uitrusten met sprinklers met voldoende capaciteit.
 • Ronald Van Beersel

  1 maand geleden
  FC Wilrijk retour 1B
 • WILMA ULRIX

  1 maand geleden
  Het beste bewijs dat ontslaan van de coach niet helpt, als de spelers gewoon niet goed zijn.
 • Luc Steenmans

  1 maand geleden
  Terug waar ze thuis horen... 1B.. of lager...
 • frank hemmeryckx

  1 maand geleden
  Geen talent en kwaliteit aan spelers. Vogel voor de kat als er geen betere spelers bijkomen.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 1. Amerikaanse Spurs-fans reizen 31 uur voor duel met Burnley om dan te ontdekken dat het niet doorgaat: “Dingen die een mens allemaal doet voor z'n club”
  Premier League
  1

  Amerikaan­se Spurs-fans reizen 31 uur voor duel met Burnley om dan te ontdekken dat het niet doorgaat: “Dingen die een mens allemaal doet voor z'n club”

  “Wat we allemaal niet over hebben voor de club waar we van houden", vertelde hij zaterdag nog. Een Spurs-fan besloot vanuit Dallas via Londen naar Burnley te reizen om Tottenham Hotspur aan het werk te zien. Na een 31 uur durende reis, met de nodige ontberingen, bleek het Premier League-duel afgelast vanwege hevige sneeuwval.