Photo News
Volledig scherm
© Photo News
RAAL La Louvière RLL
1
EINDE
7
Anderlecht AND
 • 34' Goal Louka Franco
 • Joshua Zirkzee Goal 20' 45'
 • Wesley Hoedt Goal 31' 90'
 • Lior Refaelov Goal 38' 80'
 • Benito Raman Goal 75'

1-7! Dominant Anderlecht heeft geen kind aan La Louvière

Croky CupA walk in the park. Anderlecht kende niet de minste moeite met La Louvière - nochtans vurig en enthousiast. Paars-wit haalde het met 1-7 in het Stadion du Tivoli en gaat op cruisecontrol naar de achtste finale.

6 reacties

 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Wauw en dat tegen een ploeg uit 2de amateurniveau dus voorheen vierdeklasser. Proficiat.
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Het wordt almaar beter.
 • Dirk Van der Weeën

  1 jaar geleden
  Waaaaaw 7 - 1 en dat tegen een topper als La Louviere ,ja een kinderhand is rap gevuld.
 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  Assistent zijn van Meneer Kompany bij RSCA is de grootste eer in het Belgisch voetbal.
 • domien deschutter

  1 jaar geleden
  Is al moeilijker geweest voor rsca om door te gaan in beker. Nu niet beginnen zweven
 1. “Het is dat Mignolet nog steeds doelman en geen wielrenner is, of de term Merckxiaans zou her en der zijn geopperd”: onze chef voetbal brengt hulde aan ‘Simon de Grote’
  PREMIUM
  30

  “Het is dat Mignolet nog steeds doelman en geen wielrenner is, of de term Merckxi­aans zou her en der zijn geopperd”: onze chef voetbal brengt hulde aan ‘Simon de Grote’

  “Nooit blonk het goud van de Schoen harder”, zo schrijft onze chef voetbal Niels Poissonnier na de ongeziene triomftocht van Simon Mignolet (34) op de Gouden Schoen. Niemand die de voorbije 68 edities zó overweldigend won en dus kan er niet genoeg met lof gestrooid worden. “‘Big Si’ is vanaf nu ‘Simon De Grote’”, aldus Poissonnier, die ook zag hoe deze 69ste editie er vooral een voor de keepers werd.
 2. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.
 3. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”