Zwarte Leeuw-voorzitter Willy Fransen overleed donderdagavond op 65-jarige leeftijd.
Volledig scherm
Zwarte Leeuw-voorzitter Willy Fransen overleed donderdagavond op 65-jarige leeftijd. © Mpics

Zwarte Leeuw neemt afscheid van voorzitter Willy Fransen : “Een bijzonder groot verlies voor de club”

voetbal derde nationale BZwarte Leeuw is in diepe rouw na het overlijden van voorzitter Willy Fransen, die donderdagavond op 65-jarige leeftijd en na een slepende ziekte zachtjes insliep.

 1. RWDM-trainer Euvrard na 3-0-zege tegen KSV Oudenaarde: “Op basis van het spel en de kansen is het een verdiende kwalificatie”
  voetbal beker van belgie

  RWDM-trai­ner Euvrard na 3-0-zege tegen KSV Oudenaarde: “Op basis van het spel en de kansen is het een verdiende kwalifica­tie”

  RWDM heeft in de 32ste finales van de beker van België gedaan wat het moest doen tegen Oudenaarde, een club uit tweede nationale in Vlaanderen: zich kwalificeren voor de volgende ronde, waarin de clubs uit 1A in de dans springen. Tegen een ultradefensief Oudenaarde kon RWDM ondanks heel veel balbezit pas in het laatste kwartier zekerheid verwerven. Met dank aan invaller Rikelmi, die zelf scoorde en een assist gaf voor een eigen doelpunt bij Oudenaarde.
 1. De Kempen buigt op het veld van Tisselt een 3-0- achterstand om in een 3-4-overwinning
  voetbal eerste provinciale

  De Kempen buigt op het veld van Tisselt een 3-0- achter­stand om in een 3-4-overwin­ning

  Voor de meest spectaculaire overwinning van de voorbije speeldag in eerste provinciale zorgde ongetwijfeld De Kempen. De Tielense fusieclub keek op het veld van Tisselt, de nieuwkomer die met een zeven op negen aan het seizoen was begonnen, na een uur wedstrijd tegen een 3-0-achterstand aan. Een halfuur later stapte het team van trainer Peter Claessens als winnaar van het veld.