Alioune Ndour stond tweemaal aan het kanon in het Orphale Cruckestadion. De Senegalees, gehaald bij het Noorse Haugesund, moet tijdens de tweede competitieschijf een meerwaarde worden voor Essevee.
Volledig scherm
Alioune Ndour stond tweemaal aan het kanon in het Orphale Cruckestadion. De Senegalees, gehaald bij het Noorse Haugesund, moet tijdens de tweede competitieschijf een meerwaarde worden voor Essevee. © BELGA

Zulte Waregem wint met gemak oefenpot op KVV Ardennen (0-3) met twee treffers van Alioune Ndour

Na een volledige trainingsweek op het eigen oefencentrum, speelde en won Zulte Waregem vandaag zijn eerste oefenpot in de aanloop naar het tweede deel van de competitie. In het Orphale Cruckestadion in Ronse scoorde Alioune Ndour tweemaal tegen KVV Ardennen, zesde in eerste provinciale van Oost-Vlaanderen. Dylan Demuynck legde na de pauze de eindstand vast.

 1. Jo Bytebier en HK Waasmunster nog ongeslagen: “Titelstrijd is echter nog niet gestreden”

  Jo Bytebier en HK Waasmun­ster nog ongeslagen: “Titel­strijd is echter nog niet gestreden”

  Na twaalf speeldagen staat HK Waasmunster met bijna het maximum van de punten aan de leiding in Liga 1. Enkel HC Eeklo wist de Oost-Vlamingen éénmalig op een gelijkspel houden. Coach Jo Bytebier is dan ook een tevreden coach, al is de titelstrijd nog lang niet gestreden, want eerste achtervolger Evergem telt slechts één puntje minder dan Waasmunster, dat dit weekend naar HC Izegem trekt.
 2. Maaseik piekt naar beste vorm: met dank aan man-in-vorm Ferre Reggers
  Lotto Volley League

  Maaseik piekt naar beste vorm: met dank aan man-in-vorm Ferre Reggers

  Greenyard Maaseik heeft zich helemaal ontdaan van het zwarte beest Aalst. De Oost-Vlamingen waren meer dan eens spelbreker in de Maaseikse opmars, maar dat hebben de Maaslanders nu achter zich gelaten. De troepen van coach Fulvio Bertini kweten zich woensdag probleemloos van hun taak tegen Baetens en co. Met opnieuw een absolute hoofdrol voor Ferre Reggers. De Brabander wordt straks ook bepalend in de belangrijke Europese matchen tegen Roeselare.