Jelle Vossen op Club Brugge in duel met Brandon Mechele. “In Brugge hadden de supporters altijd respect voor mij, en ook tegen Genk wordt het voor mij weer een speciale partij. Dat ik dit seizoen nog niet kon scoren, daar zit ik niet mee.”
Volledig scherm
Jelle Vossen op Club Brugge in duel met Brandon Mechele. “In Brugge hadden de supporters altijd respect voor mij, en ook tegen Genk wordt het voor mij weer een speciale partij. Dat ik dit seizoen nog niet kon scoren, daar zit ik niet mee.” © Photo News

Zulte Waregem vanavond tegen Genk - Leye: “De best voetballende ploeg in deze competitie” - Vossen: “Speciaal”

Voetbal Jupiler Pro LeagueVanavond sluiten Zulte Waregem en Racing Genk de vierde speeldag in de Jupiler Pro League af. Voor Essevee de derde wedstrijd op rij tegen een team uit de G5. “Ik vind Genk zelfs de best voetballende ploeg tot dusver van het kampioenschap”, bedenkt coach Mbaye Leye. Voor Jelle Vossen, die ooit meer dan 100 keer scoorde voor de Limburgers, wordt het vanavond voor de tweede week op rij een speciaal weerzien. 

 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Maxime De Zeeuw (Limburg United): “Knappe zege tegen Bergen moeten we bevestigen in Aalst”

  Maxime De Zeeuw (Limburg United): “Knappe zege tegen Bergen moeten we bevestigen in Aalst”

  Wat Limburg United liet zien op de eerste speeldag thuis tegen Bergen biedt perspectief voor de rest van het seizoen. Voorzitter Maarten Bostyn slaagde in zijn opzet door twee Belgian Lions met Quentin Serron en Maxime De Zeeuw binnen te halen. Onmiddellijk zag je de meerwaarde van het ervaren duo. T1 Raymond Westphalen moet zondag op bezoek bij Okapi Aalst, dat op de eerste speeldag verloor in Luik. Sterkhouder Maxime De Zeeuw wil voorzichtigheid inbouwen.
 3. Andreas Goeman wint slotrit in Ronde van Iran-Azebeidzjan: “Vijfdaagse was een groot succes voor de ploeg”
  Wielrennen elites z/c

  Andreas Goeman wint slotrit in Ronde van Iran-Azebeid­zjan: “Vijfdaagse was een groot succes voor de ploeg”

  De voorbije dagen was Andreas Goeman (23) met Tarteletto-Isorex aan de slag in de Ronde van Iran-Azerbeidzjan. De Denderleeuwenaar reed net als de ploeg een sterke rittenwedstrijd en zag zijn inspanningen beloond met ritwinst in de laatste etappe. De Nationale Sluitingsprijs in Putte-Kapellen wordt volgende dinsdag zijn laatste opdracht van het seizoen.