Aleksandar Vukotic druipt geblesseerd af tijdens de nederlaag tegen KVC Westerlo.
Volledig scherm
Aleksandar Vukotic druipt geblesseerd af tijdens de nederlaag tegen KVC Westerlo. © BELGA

Zorgen om Vukotic aan vooravond RWDM-Waasland-Beveren: “Wellicht out tot de winterstop”

voetbal 1BWaasland-Beveren trekt vrijdagavond naar Molenbeek voor de uitwedstrijd tegen RWDM. De Leeuwen komen net van twee nederlagen tegen Dender (in de Beker) en Westerlo. Vooral in de defensie heeft hoofdcoach Marc Schneider kopzorgen. Met Mujakic en Vukotic zijn z'n beide linksvoetige centrale verdedigers out. Vooral bij die laatste lijkt het om een ernstige blessure te gaan.

 1. Anna Koulberg (Asterix Avo): “Heel positief dat er nog veel plaats is voor progressie, het kan alleen maar beter gaan”

  Anna Koulberg (Asterix Avo): “Heel positief dat er nog veel plaats is voor progressie, het kan alleen maar beter gaan”

  De verplaatsing en de wedstrijd tegen Charleroi worden ieder jaar als een moeilijk te omzeilen klip beschouwd door zowat alle volleybalploegen uit de Liga. De aparte omgeving, de vurige supporters en de tegenstander, steeds met een nieuw samengesteld team, zorgen voor een speciale sfeer. Ook Asterix Avo gaat zaterdag met de nodige voorzichtigheid naar de Waalse industriestad.
 2. Ambitieuze Julie Voet trekt met AV Roeselare naar CrossCup Relays: “Puntjes sprokkelen voor het klassement”
  Atletiek

  Ambitieuze Julie Voet trekt met AV Roeselare naar CrossCup Relays: “Puntjes sprokkelen voor het klassement”

  Zondag is het eindelijk zover. In Berlare wordt dan het veldloopseizoen op gang geschoten met de CrossCup Relays. Dat is traditiegetrouw een heel aangenaam schouwspel en het wordt ook een eerste waardemeter om te zien hoe het met de vorm van de nationale toppers gesteld is. Aan West-Vlaamse kant is het vooral uitkijken naar het vrouwenteam van AV Roeselare, dat traditioneel sterk voor de dag komt op de Relays. Deze keer strijden ze met Adeline Temmerman, Hanna Vandenbussche en nieuwkomer Julie Voet voor een podiumplaats.