In 2019 werd Brussel-Zepperen stopgezet omwille van het stormweer.
Volledig scherm
In 2019 werd Brussel-Zepperen stopgezet omwille van het stormweer. © rv

Zomerse editie van Brussel-Zepperen belooft een interessante wedstrijd te worden: Lotto-Soudal tegen team van Kevin Hulsmans

WielrennenDe laatste editie van Brussel-Zepperen, in maart van vorig jaar, ontsnapte net aan de eerste coronastilte in het wielrennen. De voorjaarklassieker deed zijn naam alle eer aan: wind en regen en de jongens van Lotto-Soudal in de hoofdrol. De rood-zwarte garde van ploegleider Carl Roes is opnieuw de te kloppen ploeg, ook al maken regen en koude zondag plaats voor zomerse temperaturen met kans op regen. Er zijn nog Zepperse zekerheden.

  1. Cercle Brugge gaat met goal van Olivier Deman de regenbreak in: “Dinsdag dit resultaat over de streep trekken”
    Voetbal 1A

    Cercle Brugge gaat met goal van Olivier Deman de regenbreak in: “Dinsdag dit resultaat over de streep trekken”

    Voor Cercle Brugge begon de competitie 2021-22 vorige zaterdag om 18u30. Als alles goed gaat, eindigt de eerste partij komende dinsdag iets over 20u35. Stortregens waren spelbreker op het Kiel, waar scheidsrechter Boucaut in minuut 55 de partij schorste en uiteindelijk niet liet herbeginnen. “Jammer, maar begrijpelijk”, was de teneur in het groen-zwarte kamp. Dinsdag verdedigt Cercle Brugge in de resterende 35 minuten de 0-1-voorsprong waarmee ze het Kiel verlieten.