In 2019 werd Brussel-Zepperen stopgezet omwille van het stormweer.
Volledig scherm
In 2019 werd Brussel-Zepperen stopgezet omwille van het stormweer. © rv

Zomerse editie van Brussel-Zepperen belooft een interessante wedstrijd te worden: Lotto-Soudal tegen team van Kevin Hulsmans

WielrennenDe laatste editie van Brussel-Zepperen, in maart van vorig jaar, ontsnapte net aan de eerste coronastilte in het wielrennen. De voorjaarklassieker deed zijn naam alle eer aan: wind en regen en de jongens van Lotto-Soudal in de hoofdrol. De rood-zwarte garde van ploegleider Carl Roes is opnieuw de te kloppen ploeg, ook al maken regen en koude zondag plaats voor zomerse temperaturen met kans op regen. Er zijn nog Zepperse zekerheden.

  1. Alan Haydock bekert makkelijk verder met KVK Ninove: “Maar focus ligt toch op competitiestart van woensdag”
    Voetbal Eerste nationale

    Alan Haydock bekert makkelijk verder met KVK Ninove: “Maar focus ligt toch op competitie­start van woensdag”

    Promovendus KVK Ninove lijkt klaar voor de competitieopener van woensdag op het veld van Rupel Boom. Na de geslaagde oefengalop tegen Dender kenden de jongens van coach Alan Haydock in de derde ronde van de Croky Cup weinig of geen problemen tegen de Waalse derdenationaler Couvin-Mariembourg. De bezoekers kwamen tegen de gang van het spel in op voorsprong, maar Ninove stelde nog voor de rust orde op zaken. In de volgende ronde wacht komende zaterdagavond tweedenationaler Bocholt.