Dat de 22-jarige Zizou Bergs momenteel hot is, bleek recent nog op het Feest van de Jeugd begin september.
Volledig scherm
Dat de 22-jarige Zizou Bergs momenteel hot is, bleek recent nog op het Feest van de Jeugd begin september. © Mpics

Zizou Bergs (ATP-188) speelt volgend seizoen interclub voor Tennis Panorama: “Een speler om naar op te kijken”

tennisDat uitgerekend de nieuwe ster aan het Belgische tennisfirmament volgend jaar voor de PanoBlacks zal uitkomen, mag gerust als een fameuze stunt omschreven worden. Of de titelkandidaat nummer één hiermee gekend is, valt nog te bezien. Maar aan belangstelling en ambiance zal er alvast geen gebrek zijn in Overijse vanaf volgende lente.

 1. KV Oostende schrijft bekerverhaal niet bij voorbaat af: “Belangrijk voor het vertrouwen”
  voetbal

  KV Oostende schrijft bekerver­haal niet bij voorbaat af: “Belangrijk voor het vertrouwen”

  De competitie of de beker? Het is een vraag die zich steeds opwerpt wanneer een ploeg die slecht presteert in de competitie aan de bak moet in de vaderlandse beker. Maar bij KV Oostende laten ze niet in hun kaarten kijken. Daar kan zo’n alles-of-nietswedstrijd druk van de ketel halen. Wie weet sluit KVO een barslechte maand november definitief af met een mooie prestatie op 1 december.
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.