Zinho Gano kopte in Mechelen zijn zevende treffer van het seizoen tegen de touwen. "We begonnen barslecht aan de match, maar toonden gelukkig de juiste reactie."
Volledig scherm
Zinho Gano kopte in Mechelen zijn zevende treffer van het seizoen tegen de touwen. "We begonnen barslecht aan de match, maar toonden gelukkig de juiste reactie." © Photo News

Zinho Gano (Zulte Waregem) slechts half tevreden met punt in Mechelen: “Kinderlijke tegengoals”

VOETBAL 1AVier op zes: vooraf zouden ze bij Zulte Waregem getekend hebben voor die oogst tegen Antwerp en KV Mechelen. Toch heerste er bij Essevee enige ontgoocheling na de puntendeling in het AFAS-stadion. “We mochten nooit zo kinderlijk op een dubbele achterstand zijn gekomen”, spreekt Zinho Gano harde taal. “Gelukkig hebben we de juiste reactie getoond.”

 1. Kenny Thompson en Nijlen vonden weer aansluiting bij de top vijf na deugddoend groepsgesprek: “We willen meer”
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Kenny Thompson en Nijlen vonden weer aanslui­ting bij de top vijf na deugddoend groepsge­sprek: “We willen meer”

  Een groepsgesprek kan wonderen doen. Dat was onlangs het geval in Anderlecht waar het vertrouwen in Vincent Kompany werd bevestigd en ook bij derdenationaler Nijlen miste dergelijk gesprek na de nederlaag tegen Witgoor zijn effect duidelijk niet. Dankzij ruime zeges tegen Termien (0-4) en De Kempen (5-0) vonden de troepen van Kenny Thompson opnieuw aansluiting bij de top vijf. Maar de coach wil meer.
 2. Benny Lunenburg (T1 Dessel Sport): “Slot van de heenronde wordt nog een pittige onderneming”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Benny Lunenburg (T1 Dessel Sport): “Slot van de heenronde wordt nog een pittige onderne­ming”

  Ze zijn zeldzaam voor Dessel: de wedstrijden tegen een tegenstander die uit de ‘buurt’ komt. Dat kan ook moeilijk gezegd worden van Rupel Boom. De enige ‘gelijkenis’ is dat het eveneens een ploeg uit de provincie Antwerpen is. Dat neemt niet weg dat Dessel Sport de voorbije maanden in eerste nationale indruk heeft gemaakt. Met een tweede plaats in het algemeen klassement is de heenronde nu al meer dan geslaagd.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.