Zinho Gano heeft zijn invalbeurt bekroond met zijn elfde competitietreffer en dat mag gevierd worden. Jelle Vossen, Alessandro Ciranni, Frank Boya en Dereck Kutesa delen in de vreugde.
Volledig scherm
Zinho Gano heeft zijn invalbeurt bekroond met zijn elfde competitietreffer en dat mag gevierd worden. Jelle Vossen, Alessandro Ciranni, Frank Boya en Dereck Kutesa delen in de vreugde. © BELGA

Zinho Gano valt in en scoort winner voor Zulte Waregem op Standard: “Beslissing van coach respecteren”

VOETBAL 1ADan toch geen kille kerst voor Zulte Waregem. Na de 6 op 6 onder de nieuwe coach Timmy Simons krijgt Essevee nog niet meteen de linkerkolom in het vizier, maar de degradatieplaatsen lijken plots wel ver weg. 

  1. Frank Staes en Sporting Tisselt delen de buit met leider Berg en Dal in topper (1-1): “Wij mógen niet ontgoocheld zijn”
    Voetbal eerste provinciale

    Frank Staes en Sporting Tisselt delen de buit met leider Berg en Dal in topper (1-1): “Wij mógen niet ontgoo­cheld zijn”

    Op zes speeldagen van het einde kreeg Sporting Tisselt de uitgelezen kans om Berg en Dal het vuur aan de schenen te leggen in de titelrace. Met een match meer gespeeld dan de leider was de promovendus het eigenlijk aan zichzelf verplicht om te winnen als het zijn titelkansen gaaf wilde houden, maar zover kwam het niet. In een aangename wedstrijd kwam Tisselt op het uur wel op voorsprong via Al-Balahi, maar de gelijkmaker van Smeets volgde binnen de minuut en uiteindelijk kwam er geen winnaar meer uit de bus, 1-1 was de eindstand.