Een Waregems ‘treintje’ met Ibrahima Seck, Zinho Gano, Frank Boya en Ewoud Pletinckx: ook tegen Beerschot zullen de kopbalsterke jongens weer gezocht worden. “We staan pas zestiende en dat is niet wat we gewild hadden, maar we moeten alles in het werk stellen om het tij te keren”, maakt Gano zich sterk.
Volledig scherm
Een Waregems ‘treintje’ met Ibrahima Seck, Zinho Gano, Frank Boya en Ewoud Pletinckx: ook tegen Beerschot zullen de kopbalsterke jongens weer gezocht worden. “We staan pas zestiende en dat is niet wat we gewild hadden, maar we moeten alles in het werk stellen om het tij te keren”, maakt Gano zich sterk. © BELGA

Zinho Gano met Zulte Waregem tegen Beerschot: “We hebben geen excuses meer, dit is een zespuntenmatch”

VOETBAL EERSTE KLASSEMet 9 doelpunten heeft Zinho Gano zijn eerste half jaar bij Zulte Waregem niet gemist, maar de club staat in de rangschikking pas zestiende en dat is niet wat de aanvaller had gewild. Er zit behoorlijk wat druk op de komst van hekkensluiter Beerschot naar de Elindus Arena. “Het is heel simpel, deze moet absoluut gewonnen worden”, zegt de aanvaller.

 1. Brian Baerts en Eendracht Termien willen met een goed gevoel de winterstop in: “Onze wagon aan koppeloton vasthaken”
  Voetbal Derde Nationale B

  Brian Baerts en Eendracht Termien willen met een goed gevoel de winterstop in: “Onze wagon aan koppeloton vasthaken”

  De twee resterende wedstrijden voor de winterstop zijn voor Eendracht Termien van bijzonder belang. Met Geel en Sint-Lenaerts treft de Genkse club twee rechtstreekse concurrenten voor een plaatsje in de top vijf. “Wij willen absoluut niet afhaken en ons wagonnetje blijven vasthaken aan de top-5 locomotief”, zegt centrale verdediger Brian Baerts strijdvaardig.
 2. Lierse richt nieuw sportief comité op en plukt sportief verantwoordelijke Koen Schockaert weg bij Cappellen: “Met gezond boerenverstand kom je al ver”
  voetbal challenger pro league

  Lierse richt nieuw sportief comité op en plukt sportief verantwoor­de­lij­ke Koen Schockaert weg bij Cappellen: “Met gezond boerenver­stand kom je al ver”

  Snel schakelen zoals dat heet. Daags na de bekendmaking van het vertrek van teammanager Roel Rymen, verzekerde Lierse zich met Koen Schockaert al van zijn opvolger als sportief verantwoordelijke. De 44-jarige Dendermondenaar wordt op Het Lisp lid van een nieuw sportief comité dat samen de sportieve lijnen van de club zal uitzetten.