Mandela Keita wint dit duel van Waregemspits Jelle Vossen
Volledig scherm
Mandela Keita wint dit duel van Waregemspits Jelle Vossen © Photo News

Zeven zelf opgeleide jeugdspelers in wedstrijdkern OHL

Voetbal 1A Niet minder dan zeven grotendeels zelf opgeleide spelers stonden zaterdag bij OHL op het wedstrijdblad voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Twee van hen, Louis Patris (20) en Mandela Keita (19) kwamen aan de aftrap. Daan Vekemans (21) viel in de tweede helft in.

 1. Rabbi Matondo (Cercle Brugge) ondanks verlies blij met eerste basisplaats: “Maar ik kan beter”
  Voetbal 1A

  Rabbi Matondo (Cercle Brugge) ondanks verlies blij met eerste basis­plaats: “Maar ik kan beter”

  Door de nederlaag tegen AS Eupen is Cercle Brugge weggezakt in de klassering. Alleen Leuven en Beerschot behaalden minder punten dan de Vereniging. Een emotionele avond, met Miguel Van Damme die de aftrap gaf, eindigde daardoor ietwat in mineur. “Toch ben ik niet ontevreden na mijn eerste basisplaats, maar ik ben wel gehaald om veel meer te kunnen betekenen voor het team”, liet de Welshe speler Rabbi Matondo weten.
 2. Arno Verschueren (Lommel SK): “Volwassen overwinning tegen Lierse Kempenzonen”

  Arno Verschue­ren (Lommel SK): “Volwassen overwin­ning tegen Lierse Kempenzo­nen”

  De laatste thuiszege van Lommel SK was geleden op 14 maart 2021 tegen Westerlo. Na de zwakke prestatie bij Virton moesten de Noord-Limburgers iets rechtzetten tegen Lierse Kempenzonen. De partij kon niet beter starten met na 38 seconden een doelpunt. Middenvelder Arno Verschueren (24) scoorde op het uur een schitterend doelpunt met een halve omhaal. Uiteindelijk won Lommel SK ruim (3-1) verdiend van de Pallieters.
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.