Mehdi Oumedjeber (l.) heeft een uitstekende band met T1 Stijn Meert: “Hij communiceert uitstekend en heeft me in die twee maand al veel bijgeleerd.”
Volledig scherm
Mehdi Oumedjeber (l.) heeft een uitstekende band met T1 Stijn Meert: “Hij communiceert uitstekend en heeft me in die twee maand al veel bijgeleerd.” © VDB

Zetten Mehdi Oumedjeber en KM Torhout opmars voort bij viceleider Stekene?: “We hoeven van niemand schrik te hebben”

VOETBAL DERDE NATIONALE ANa een 0 op 12 volgde een 12 op 12 voor KM Torhout. De Velodroomformatie klom zo in de stand in 4 weken tijd op van de laatste naar de zesde plaats in derde nationale A. Een van de drijvende krachten bij de Torhoutenaars is Mehdi Oumedjeber, die pas begin september de overstap maakte naar de groen-witte formatie.

 1. Ex-renner Matti Stiens staat aan het fornuis bij Alpecin-Deceuninck: “Dit is voor mij een echte droomjob”
  Wielrennen

  Ex-renner Matti Stiens staat aan het fornuis bij Alpe­cin-Deceuninck: “Dit is voor mij een echte droomjob”

  Een aantal jaren geleden was Matti Stiens (35) een van de beste renners in Vlaams-Brabant bij de elites zonder contract. Het leverde hem een provinciale titel op in 2013. Hoewel de uitslagen goed waren, zette de Schepdalenaar op zijn zevenentwintigste een punt achter zijn carrière. Het wielrennen liet hem echter niet los. Nu gaat hij als kok aan de slag bij Alpecin-Deceuninck.
 2. Julien De Sart maakt progressie bij AA Gent: “Het gaat beter en beter”
  voetbal jupiler pro league

  Julien De Sart maakt progressie bij AA Gent: “Het gaat beter en beter”

  Dankzij een overwinning vorig weekend op bezoek bij STVV staat AA Gent eindelijk op de beoogde vierde plaats. De Buffalo’s willen dat zo houden en daarmee aartsrivaal Club Brugge de loef afsteken. Julien De Sart gaf aan dat AA Gent vooral gas kon terugnemen, ideaal in deze drukke periode. Dat de middenvelder sinds enkele weken opnieuw fit is, scheelt meer dan een slok op de borrel voor de Buffalo’s.
 1. Abu Francis krijgt steeds vastere voet op het middenveld bij Cercle Brugge: “Met deze kwaliteit altijd in top acht”
  voetbal jupiler pro league

  Abu Francis krijgt steeds vastere voet op het middenveld bij Cercle Brugge: “Met deze kwaliteit altijd in top acht”

  Zondag krijgt Cercle Brugge met AA Gent één van de pretendenten op een plaats in de Champions’ Play-Offs over de vloer. De Buffalo’s mogen alvast een gemotiveerde Abu Francis op het Brugse middenveld verwachten. De 21-jarige Ghanees speelde zichzelf met enkele sterke prestaties in het team. “Voor mij is dit absoluut geen verrassing”, klinkt hij vastberaden.