Mehdi Oumedjeber (l.) heeft een uitstekende band met T1 Stijn Meert: “Hij communiceert uitstekend en heeft me in die twee maand al veel bijgeleerd.”
Volledig scherm
Mehdi Oumedjeber (l.) heeft een uitstekende band met T1 Stijn Meert: “Hij communiceert uitstekend en heeft me in die twee maand al veel bijgeleerd.” © VDB

Zetten Mehdi Oumedjeber en KM Torhout opmars voort bij viceleider Stekene?: “We hoeven van niemand schrik te hebben”

VOETBAL DERDE NATIONALE ANa een 0 op 12 volgde een 12 op 12 voor KM Torhout. De Velodroomformatie klom zo in de stand in 4 weken tijd op van de laatste naar de zesde plaats in derde nationale A. Een van de drijvende krachten bij de Torhoutenaars is Mehdi Oumedjeber, die pas begin september de overstap maakte naar de groen-witte formatie.

 1. Benny Lunenburg (T1 Dessel Sport): “Slot van de heenronde wordt nog een pittige onderneming”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Benny Lunenburg (T1 Dessel Sport): “Slot van de heenronde wordt nog een pittige onderne­ming”

  Ze zijn zeldzaam voor Dessel: de wedstrijden tegen een tegenstander die uit de ‘buurt’ komt. Dat kan ook moeilijk gezegd worden van Rupel Boom. De enige ‘gelijkenis’ is dat het eveneens een ploeg uit de provincie Antwerpen is. Dat neemt niet weg dat Dessel Sport de voorbije maanden in eerste nationale indruk heeft gemaakt. Met een tweede plaats in het algemeen klassement is de heenronde nu al meer dan geslaagd.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.