Gerdy Saelens als trainer van BS Geluveld waarmee hij in vierde provinciale kampioen speelde. Saelens gaat voor volgend seizoen aan de slag bij Voormezele.
Volledig scherm
Gerdy Saelens als trainer van BS Geluveld waarmee hij in vierde provinciale kampioen speelde. Saelens gaat voor volgend seizoen aan de slag bij Voormezele. © VDB

Zes nieuwkomers bij GS Voormezele dat ook inzet op meer jeugdploegen

VOETBAL VIERDE PROVINCIALE DVierdeprovincialer Gold Star Voormezele trok zes nieuwe spelers aan: Matthias Norman (RW Hollebeke), Bavo Lobeau (FC Passendale), Kylian Dumont (SK Nieuwkerke), Stijn Langedock, Bastien Becarren en Jesse Leeuwerck (allen SK Zillebeke). Voormezele wil ook met meer jeugdploegen in competitie uitkomen.

 1. Marc Schneider vindt oude bekenden terug bij Waasland-Beveren: “Maar ik maak er geen Zwitserse enclave van”
  VOETBAL EERSTE KLASSE B

  Marc Schneider vindt oude bekenden terug bij Waas­land-Beveren: “Maar ik maak er geen Zwitserse enclave van”

  Marc Schneider(40) heeft de afgelopen week z’n team bij Waasland-Beveren voor de eerste keer aan het werk gezien op training. De Zwitserse coach vond bij de Leeuwen met Leonardo Bertone en Felix Bastians al twee oude bekenden terug en haalde er met Chris Kablan (26) nog eentje binnen. De kersverse hoofdcoach geeft echter aan dat hij er geen Zwitserse enclave wil van maken. Een kennismaking.
 2. Kristof Carré wint voor het eerst bij de heren 3 op het criteriumtoernooi van TC Iris Kessel-Lo: “Dankzij flex court kon ik blijven tennissen”
  tennis

  Kristof Carré wint voor het eerst bij de heren 3 op het criterium­toer­nooi van TC Iris Kes­sel-Lo: “Dankzij flex court kon ik blijven tennissen”

  De finaledag op het criteriumtoernooi van TC Iris Kessel-Lo kende in de late namiddag een mooie climax met twee spannende partijen bij de heren 2 en 35/3. Even daarvoor kwam er ook in de derde reeks bij de heren een beslissende set aan te pas. De eindwinst ging finaal naar Kristof Carré van de Bierbeekse Tennisclub, die met 3-6, 6-3 en 6-3 Tom Huygen afhield.