Keeper Zeno Vanhoyland won de concurrentiestrijd met Niels Stroobants in de Bierbeekse doelmond.
Volledig scherm
Keeper Zeno Vanhoyland won de concurrentiestrijd met Niels Stroobants in de Bierbeekse doelmond. © Jorghé Van Hecke

Zeno Vanhoyland helpt KHO Bierbeek aan belangrijke zege tegen Boka United: “Spanning hoeft niet elke week”

voetbal eerste provincialeKHO Bierbeek boekte afgelopen weekend een deugddoende 2-1-thuiszege tegen Boka United, al kostte het dan iets meer moeite dan je op basis van de reputatie van beide teams zou verwachten. En toen de thuisploeg het in de slotfase nog even heel warm kreeg, was daar doelman Zeno Vanhoyland (24) om erger te voorkomen.

 1. SV Wevelgem City vraagt geen licentie voor derde amateur aan en neemt niet deel aan de eindronde: “Spelers mogen wel kampioen spelen”
  voetbal eerste provinciale

  SV Wevelgem City vraagt geen licentie voor derde amateur aan en neemt niet deel aan de eindronde: “Spelers mogen wel kampioen spelen”

  SV Wevelgem City verloor zaterdag de topper tegen SC Blankenberge (2-3). De kustploeg nadert tot op vier punten. De Vlassers wonnen de eerste periode maar gaan de eindronde niet spelen. De club vroeg immers geen licentie voor derde amateur aan. “Maar dat betekent niet dat de spelers geen kampioen mogen spelen”, benadrukt ondervoorzitter Wouter Verrote.
 2. T1 Steve Bould en Lommel SK slikken in slotminuten de gelijkmaker: “De ontgoocheling is groot, want we laten twee punten liggen”

  T1 Steve Bould en Lommel SK slikken in slotminu­ten de gelijkma­ker: “De ontgooche­ling is groot, want we laten twee punten liggen”

  T1 Steve Bould van Lommel SK voerde twee wijzigingen door ten opzichte van de partij tegen Club NXT. In de spits terug de Braziliaan Caué en achterin Lemoine. Stijn Wuytens viel in laatste instantie gekwetst uit en Kadiri verdween naar de bank. Het werd een wedstrijd zonder veel doelgevaar, maar Lommel SK leek op weg naar de zege, na een knap doelpunt van Agustin Anello. De rode kaart voor Vancsa en de gelijkmaker van Myny bezorgden de Noord-Limburgers een koude douche.