Keeper Zeno Vanhoyland won de concurrentiestrijd met Niels Stroobants in de Bierbeekse doelmond.
Volledig scherm
Keeper Zeno Vanhoyland won de concurrentiestrijd met Niels Stroobants in de Bierbeekse doelmond. © Jorghé Van Hecke

Zeno Vanhoyland helpt KHO Bierbeek aan belangrijke zege tegen Boka United: “Spanning hoeft niet elke week”

voetbal eerste provincialeKHO Bierbeek boekte afgelopen weekend een deugddoende 2-1-thuiszege tegen Boka United, al kostte het dan iets meer moeite dan je op basis van de reputatie van beide teams zou verwachten. En toen de thuisploeg het in de slotfase nog even heel warm kreeg, was daar doelman Zeno Vanhoyland (24) om erger te voorkomen.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. Matisse Bergiers is pechvogel bij Rupel Boom, dat nipt met 3-2 verliest bij Dessel Sport: “Er zat veel meer in”
  Voetbal eerste nationale

  Matisse Bergiers is pechvogel bij Rupel Boom, dat nipt met 3-2 verliest bij Dessel Sport: “Er zat veel meer in”

  Rupel Boom trok met vertrouwen en een open vizier naar Dessel. Dat lef leverde de Steenbakkers een verdiende voorsprong op, maar op slag van rust slikten de bezoekers een ongelukkige gelijkmaker nadat een voorzet van Versmissen via de knie van Matisse Bergiers voorbij een kansloze Nolle in doel draaide. Meteen na de pauze sloeg de thuisploeg twee keer op korte tijd toe met twee mooie goals en kwam de 3-2-aansluitingstreffer te laat.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.